Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj? Mert én már tanácstalan vagyok. Miért lehet az, hogy nem jön össze egy komoly kapcsolat egy olyan lánnyal aki viszont szeret. (többi lent)
egy cipőben járunk, heti kétszer futok és minden este edzek, mégis a velem egy korúakkal barátság a határ, fiatalabbak meg nem jönnek be (akik igen, azoknak én nem)
és én sem vagyok se kocka, se idióta, teljesen normálisnak tartanak a barátaim is, és sokszor csodálkozom, amikor egy szellemileg elmaradott embertársam hetente váltogatja a barátnőit..
Nem tudom,mi lehet a baj,de szívesen megismernélek.:)) Hasonlóan vagyok,mint te,csak lányként. Mondjuk lehet,hogy én is kicsinek számítok. :)
16/l
Jah nekem is van olyan barátom aki úgy ahogy mondod hetente cserélgetni a barátnőit (mondjuk őt többre is tartom mint magam mert ő egyszerűen ilyen :D) viszont van olyan is aki véleményem szerint tényleg sokkal idiótább mint én es elmaradottabb (hogy a te szavaiddal éljek) és mégis van barátnője vele egykorú és még jól is néz ki meg minden... :\
Tényleg nem tudom, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy eljussak a "barát" jelzőnél tovább a velem egykorúaknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!