Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy még az exbarát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy még az exbarátnőjét szereti?

Figyelt kérdés
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Az exével 2 évig volt, de úgy, hogy a lány fűvel fával csalta őt, de ő vak volt. Magára tetováltatta hogy 'szeretlek' meg a csaj nevét mellé, a segg.ét is kinyalta annyira szerette. Ma már lehordja mindenféle kur.vának, de a közelebbi ismerősei szerint meg túl sokat foglalkozik vele, és még mindig szerelmes belé. Több ember is mondta ezt, akik egymást nem ismerik viszont a páromat igen, és mondták, hogy ha szakítunk, ő úgyis visszamegy ahhoz a csajhoz, aki durván kihasználta. Mindennap csokit vett a csajnak, bármit amit kiejtett a száján, és egyébként amit kapott a páromtól a szülinapjára tortát, mikor jártak, a csaj a másik palitával ette meg kettesben. Na mindegy 8 hónap után megint kikezdett a barátommal, akinek a legjobb haverja meg biztatja, hogy jöjjön össze vele megint. Mikor ezzel kapcsolatba kérdezem, vagy erről van szó mindig mérges lesz, feszült. Pedig olyan őszintének tűnik az egész, és tudom, hogy szeret engem. De annyira szerette azt a kis 'kurv.át' hogy amit most érez irántam, szerintem fele annyira nem erős, mint amit iránta érzett vagy érez most is nem tudom. Ez nagyon bánt! :( Hogy teszteljem le, hogy tényleg szeret-e?
2013. márc. 27. 00:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Az elején ritkábban emlegette, mostanában elég sűrűn szóba jön, ha én hozom fel, megsértődik, érzékeny erre a témára. Ér mikor szídja, akkor elég dühös és fajdalmat látok a szemében.
2013. márc. 27. 00:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez Mónika Show gyanús eset.
2013. márc. 27. 02:15
 13/13 anonim ***** válasza:
hagyd el ha visszajön szeret
2013. márc. 27. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!