Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült, hogy a fiúkat is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy a fiúkat is szereti, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Több éves kapcsolatunk alatt soha jelét nem láttam, hogy a nőkön kívül a másik nem is vonzza, egészen addig, ameddig ki nem derült az igazság. több kapcsolata is volt férfiakkal és nőkkel. Ráadásul a kapcsolatunk alatt egyszer megcsalt egy férfival. Mit tegyek? Én szakítani akarok, de még sosem szerettem ennyire senkit, amennyire őt. Nektek melyik az a pont, amit már nem tudtok megbocsátani? Én magamban már eldöntöttem, hogyan tovább, de ez mégis olyan dolog, amit ismerősi körben az ember nem szívesen oszt meg másokkal. Őszintén mondjátok el, amit gondoltok. Remélem érthető a problémám. Köszönöm.
2009. szept. 18. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Én szakítanék,ha nővel csalt volna meg akkor is.Így meg még inkább.Bár a lényeg nem az,hogy kivel,hanem hogy megcsalt.Nekem ez elég lenne,hogy szakítsak:(
2009. szept. 18. 15:47
 2/10 anonim válasza:
24%
Szerintem ez nem ok a szakításra, sok biszexuális személynek van egyszerre nővel és férvival kapcsolata. Ne szakits vele még várj akár számodra érdekes, új dolgok is kisülhetnek belölle!
2009. szept. 18. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:
20%

Ha nyilván ennek ellenére még mindig szereted akkor elfelejted, ha meg nem fér bele h más pasik fenekét túrja és olyat csókolsz aki esetenként vadidegenek farkát szopogatja akkor dobjad.

Most komolyan nem hasonlítható a dolog össze, de ha kiderülne a csajomról h bi és néha más lányokkal is összefekszik, DE biztos jelét adta h még mindig szeret és fontos vagyok neki, csak pusztán én nem tudtam olyat adni neki ami érdekelte és ezért kellett neki testi kapcsolatra más is, akkor tudnék a folytatásra megoldást találni, sőt lehet h még a magam előnyére is tudnám fordítani a dolgot, pl ha beleegyezik h az egyik ilyennél hadd legyek én is ott.

De a te eseted az más, lányoknak elég megalázó, ha kiderül h a pasijuk egy másik pasival csalja és nem csak a punci érdekli. Ugye ez már eleve megkérdőjelezi a 100%-os férfi létét.

2009. szept. 18. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
én egy "sima" megcsalásért is dobnám, így meg hogy kiderült hogy biszex.. uhh, szegény te.
2009. szept. 18. 16:03
 5/10 anonim válasza:
51%

szerintem nem annyira gáz!

a két nem közötti sexuális kapcsolat a legtöbb embert izgatja persz csak akkor ha a másik nemről van szó

ha a barátnőm bi lenne szivessen elnézegetném őt aktus közben

de viszont ha nem scak sex-ről van szó hanem érzemekről is akkor gáz vam

SZAKÍTANI KELL

2009. szept. 18. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Én szakítanék. Számomra egy kapcsolat a kölcsönös bizalomról szól. Ha már nem lennék szerelmes a páromba, akkor sem csalnám meg sem nővel, sem férfival, mert a szerelembe ez nem fér bele - legalábbis nálunk. Tök mindegy, hogy nem velem egyneművel csalt meg, akkor is mást szeretgetett testileg, és az, hogy el sem mondta, kivel csal meg....

Én nem tudnám megbocsátani.

2009. szept. 18. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Bocsánat, fentebb össze-vissza írtam. Szóval nem csalnám meg a páromat, mert ez a szerelembe nem fér bele. De ha már nem szeretném, akkor sem csalnám meg, mert ez olyan, mintha hátulról belévágnám a kést, megalázó. Nem érdemli meg a másik akkor sem a megcsalást, mégpedig a tisztelet miatt nem. Szóval....
2009. szept. 18. 18:14
 8/10 anonim válasza:
8%

Ha szereted és Ő is szeret Téged, akkor üljetek le és beszéljétek meg mind a 3-an.

Lehetőségek:

-Dobod a pasit.

-Veled marad.

-Hármasba nyomjátok.

Sok szerencsét!

(Megjegyzés: két péló jobb mint 1.)

2009. szept. 18. 18:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Látom egyesek ugyanolyan gusztustalanok mint a férfi akit szerettem. Egy nőnek hogy mondhattok ilyet, hogy "nyomjátok hármasban" 2 bu*ival?

UNDORÍTÓAK vagytok.

2009. szept. 18. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
12%

Ez tényleg gusztustalan, de te meg prűd vagy!

2nő egy pasi :NEM

2 pasi egy nő:IGEN!

Neked nem kell leszbikusnak lenni, na az az undi:-)

2009. szept. 22. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!