Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a páromnak?
Régen sok fiú barátom volt és nagyon sokat beszélgettem velük. Telefonon, facebookon, mikrofonon stb. De amikor a párommal összejöttem, akkor a fiúkat hanyagoltam és már nem is beszélünk csak nagyon ritkán. Elég féltékeny típus a barátom és volt olyan, hogy nem beszélhettem velük. Felhívott az egyik fiú és beszélgettünk (kb 3 percet és mellé raknám, hogy mindegyik fiú nagyon messze van tőlem. És tényleg csak haverok voltunk ). Nem akarom eltakarni előtte , el akarom neki mondani.
Hogy tegyem, hogy ne egy nagy veszekedésbe törjön ki?
ha szereted, mondd el neki őszintén és azt is, hogy te szeretnél ezekkel a fiúkkal beszélni. kellenek a barátok,
de ne titkod el semmiképp, mert akkor is meg fogja tudni csak éppen kicsit később és akkor rosszabb helyzetbe kerülsz.legyél őszinte, ha nem adtál még rá okot hogy féltékeny legyen (flört stb..) akkor nincs gond. sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!