Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak?

Figyelt kérdés

Régen sok fiú barátom volt és nagyon sokat beszélgettem velük. Telefonon, facebookon, mikrofonon stb. De amikor a párommal összejöttem, akkor a fiúkat hanyagoltam és már nem is beszélünk csak nagyon ritkán. Elég féltékeny típus a barátom és volt olyan, hogy nem beszélhettem velük. Felhívott az egyik fiú és beszélgettünk (kb 3 percet és mellé raknám, hogy mindegyik fiú nagyon messze van tőlem. És tényleg csak haverok voltunk ). Nem akarom eltakarni előtte , el akarom neki mondani.

Hogy tegyem, hogy ne egy nagy veszekedésbe törjön ki?

2013. márc. 26. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem bííííírom a féltékeny embereket! Hűséges de szabad lánynak gondolom magam, aki maga dönti el, hogy kivel beszélget.
2013. márc. 26. 19:45
 2/2 anonim ***** válasza:

ha szereted, mondd el neki őszintén és azt is, hogy te szeretnél ezekkel a fiúkkal beszélni. kellenek a barátok,

de ne titkod el semmiképp, mert akkor is meg fogja tudni csak éppen kicsit később és akkor rosszabb helyzetbe kerülsz.legyél őszinte, ha nem adtál még rá okot hogy féltékeny legyen (flört stb..) akkor nincs gond. sok sikert

2013. márc. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!