Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis a reakciom?

Figyelt kérdés

20 vok, lany... Par napja beszelgetek egy sraccal, nagyon rendes, udvarias, es mar ki is mondta, hogy nagyon kedvel... Randira is hivott, igent mondtam. A problemam, hogy par nappal ezelott nem tudtam, h mit erzek, de akarok egy kapcsolatot (ez az elso) most sem tudom, h mit erzek, de a rengeteg sms, szemelyes beszedek altal allandoan ra gondolok, es eljatszadozom a gondolattal, h mi ketten... de legbelul rettegek!

Pl ma puszit adott az arcomra, kezen fogva voltunk, es azt hittem, h osszecsuklik a labam! Nem azt mondom, h megbantam, de nagyon beparaztam... Ij ez a dolog, es nem tudom, hogy kene kezelnem...

Tudtok tippet adni?

(a srac nem olyan helyes, de valami megfogott benne, es belso tulajdonsagra olyan, h almodni sem lehetne jobbat)

2013. márc. 26. 19:07
 1/5 A kérdező kommentje:
ijeszto ez a dolog, bocs
2013. márc. 26. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért izgulsz mert minden új, és fontos számodra. Teljesen természetes!
2013. márc. 26. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ééés őőő... mi a probléma? Nem kell még tudnod, hogy mit akarsz. Azért randiztok. Ne parázz, majd eldöntöd és kész, semmi sem muszáj, azt csináld, ami tetszik.
2013. márc. 26. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Nos, nekem már két hónapja lassan, de első kapcs.

Nem parázok, mert megértő, türelmes és jófej, örülök, hogy vele lehetek. Vedd lazábban a dolgot, hisz ha már veled van azt jelenti, bejössz neki, ergo nem vagy rossz csaj, és ez szerintem önbizalmat adhat.

Az én barátom sem adonisz, de belsőre a legjobb :) És tudod mit? Örülj, hogy nem egy húdehelyes, mert akkor minden csaj sorban állna, ő meg lehet csak megd.gna, aztán csá.

2013. márc. 26. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:

kedves utolso:

nem vagyok hu de jo csaj, van rajtam legalabb 15 kg felesleg (bar 1 ev alatt fogytam 18 kg) a sulyom miatt sosem volt baratom, legalabb is, ezt hittem. De ahogy ez a srac banik velem... este smst-ir, majd joejszakat kivan, reggel joreggelt smsre kelek, leirja, hogy egesz idaig ram gondolt, gyonyoru vagyok (pedig 4 napja beszelgetunk)

Kulfoldon elunk, o spanyol anyanyelvu. Talan naluk mas az ideal is, de akkor is ,ahogy velem banik, nagyon jo erzessel tolt el... Megis a kozeledese (hisz eszeveszett tempoban halad a kapcs) kicsit megriaszt...

Tenyleg ugy erzem, hogy o az igazi... Olyan, akire vagytam... Es megertoen reagalt arra, hogy lassitsunk. Mondta, h nagyon fontos vagyok neki, nem akar elvesziteni...

2013. márc. 26. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!