Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem akar velem nyaralni jönni. Jogosan vagyok kiakadva? Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
7 éve nem voltam sehol, sima városi strandon sem, érthető hogy vágynék 1 hét Balatonra. Most lesz az első nyár hogy lesz saját fizetésem. És felvetettem neki az ötletet, hogy menjünk el egy kis nyaralóba, a szállás úgy alig kerül valamibe, azt is felesbe fizetnénk, meg az ételt is. Szóval semmi wellnes hotel szintű elvárás nincs itt, csak legyünk együtt egy hetet, érezzük jól magunkat. Neki semmi gondot nem okozna ezt a felét kifizetni, elég jól keres. De mikor láttam hogy nem akar, még fel ajánlottam hogy akkor kifizetem én az egészet, csak jöjjön el velem, persze ez sem győzte meg. Szóval a pénz nem lehet az oka, nagyon kíváncsi lennék hogy akkor mégis miért nem akar. Megmondani az okát nem hajlandó, hiába kérdeztem már vagy 100 szor, kedvesen, szépen, csúnyán, vagy meg se szólal, vagy eltereli a témát. Amúgy ez már a 4. közösen töltött nyarunk lesz, és eddig sehová nem mentünk. Eszébe sem jutott soha, én meg addig nem akartam erőltetni, amig nincs saját pénzem nekem is. Más fajta programot sem lehet vele szervezni nyáron soha, annyi hogy este találkozunk és ülünk egy padon vagy az autóban. Megmondtam neki hogyha nem hajlandó elkísérni sem, akkor fogom magam és megyek egyedül nyaralni. (Barátaim, rokonaim nincsenek akikkel lehetne.)De erre teljesen fel háborodott, hogy biztos megcsalnám minden este, meg hogyha erre vágyok akkor menjek, de vissza se jöjjek. Valakinek van valami ötlete hogy ezt miért csinálja?2013. márc. 26. 11:04
11/11 anonim válasza:
a nők mániája ez a nyaralosdi,aztán amikor ott vagy dögunalom az egész, bámulhatsz vadidegen köcsögöket az utcán vagy a még dögunalmasabb vízparton. Egyszerű az van, elvárás és hogy ha nem mész aki te vagy a otthonülős barom akit jobb elhagyni, mert milyen gáz is vagy már. Nem baj ha teljes szívéből szeret is, de ha nem akar nayaralni akkor nem trendi és nem trendi emberekkel nem lehet eldicsekdni a fészbúkon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!