Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez a srác mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a srác mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal, hogy van barátom 3 hónapja, nagyon nagyon boldogok vagyunk mikor együtt vagyunk, ilyen felhőtlenül boldognak még sose éreztem magam, mellette igazán felszabadult vagyok...stb

Viszont valami hiányzik, érzem... csak ez a nagy boldogság picit azt hitette velem, hogy szerelmes vagyok belé... de sajna tetszik egy másik srác, ez nyilván nem lenne így, ha a barátomba szerelmes lennék.:/

Erről a másik srácról szól most a kérdés, a barátommal szakítani fogok mindenképp, ezt eldöntöttem, nem fair ez így vele szemben. :(

Na ez a srác pár hónapja tetszik már nekem, én is neki, minden nap beszélünk facebook-on (mindig ő ír nekem), egyébként az egyetemen csoporttársam, minden órán mellém ül, amire közösen járunk, akármikor csak meglát teljesen lelkes lesz.

Mostanában párszor voltunk együtt bulizni, iszogatni, és hát elég egyértelmű, hogy bejövök neki, párszor megpróbált megcsókolni, mindig ölelget, átkarol, néha ad egy-egy puszit. Viszont kimondani nem igazán meri, hogy mit akar, már párszor nekikezdett, de nem akartam hagyni, mert ugye ez így elég kellemetlen szitu, amíg van barátom...(tudja ő is, hogy van)

Szerintetek vajon mit akar tőlem? Elképzelhető, hogy csak lefeküdni? Mivel azért mégis csak úgy próbálkozik nálam, hogy kapcsolatban vagyok...lehet, hogy nincsenek túl nagy tervei, csak ennyi. Vagy azért lehet, hogy többet akar? Mit gondoltok?

És tudom hiába várok még 1-2 hónapot, azzal nem vagyok előbb, mivel már hónapok óta próbálkozik, ha eddig kitartott, akkor nyilván akkor se fogom jobban látni a helyzetet.

21L

2013. márc. 24. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha már elkezdtél agyalni, ott a bogár a fülben. Ebből megcsalás lesz.
2013. márc. 24. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Dugópajtinak akar.
2013. márc. 24. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt mi innen nem tudhatjuk, ráadásul te se hagytad neki, hogy kimondja, mit is akar. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy te is kétértelműen viselkedsz vele, illetve engeded a közeledését, amiből bármire következtethet (főleg arra, hogy megfektethet téged, és könnyű erkölcsű vagy, ha a barátod mellett is engeded a közeledést). Szerintem két választási lehetőséged van: vagy otthagyod a barátodat, és vállalod azt a kockázatot, hogy esetleg ez a srác csak szexet akar tőled, vagy maradsz a barátodnál, és ezt a srácot elhajtod. Érthető, hogy neked imponál az ő "udvarlása", de szerintem éppen itt az ideje, hogy eldöntsd, TE mit akarsz. Ha ezzel a sráccal akarsz lenni, akkor szakíts a barátoddal (de tudd, hogy esetleg egy vagy pár numera után eldobhat), ha meg nem akarod őt, akkor határozottan, de finoman utasítsd el.
2013. márc. 24. 20:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Mindenképp szakítanom kell :(

Úgy érzem ez nem szerelem, és ennek így nincs értelme...

Szóval nem attól függ, hogy ez a srác mit akar, ez csak úgy érdekel...

2013. márc. 24. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
És vállalod azt a lehetőséget is, hogy két szék közé esel? Lehet, hogy ebbe is beleéled magad, aztán az új srác majd lelép, és irtóra fog fájni. Persze te tudod, ez a te életed, én nem akarlak befolyásolni.
2013. márc. 24. 20:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Legszívesebben a barátommal lennék, mert olyan jól érzem magam vele... de hosszútávon ennek nincs értelme, erre nem lehet építeni. Mindkettőnket csak ámítanám azzal, ha vele maradok. Egy kapcsolatban nagyon fontos szerintem a szenvedély, ez köztünk valahogy nincs meg. Sok a szex meg minden, de mégis hiányzik, és az ő részéről is szerintem.
2013. márc. 24. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de a szex egy kapcsolatban önmagában kevés, mint a vasárnapi tízórai.

Kicsit irigyellek, hogy ilyen gondjaid vannak. Legyél nő, ne csak nő nemű. Vállald fel, mit akarsz és cselekedj egyenesen!

2013. márc. 24. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted hosszú távon a szenvedélyre lehet építeni? Az múlik el leghamarabb egy kapcsolatból.
2013. márc. 24. 20:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Az előző kapcsolatom 4 évig tartott, az a srác minden egyes alkalommal, amikor megcsókolt, megölelt vagy csak hozzámért, abban mindig volt szenvedély... meg ahogy rámnézett, abból is sugárzott.

És ahogy ez az "új srác hozzám ér vagy rám néz, abban is látom ezt.

A mostani barátomnál ez nincs így, de ez nekem nagyon hiányzik. Tudom, hogy szeret ettől függetlenül, de nekem egy kapcsolatban nem elég az, hogy jól elvagyunk, bolondozunk, ilyenek... kell ez a mélyebb része is a dolognak.

2013. márc. 24. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!