Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egyre furcsábban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egyre furcsábban viselkedik. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
A barátnőm egyre elviselhetetlenebb...Mindig mindenen megsértődik, ha neki van igaza, ha nem...Mindenképp én vagyok a hibás mindenért, legalábbis ő mindig ezt hozza ki belőle! Ha én hibás vagyok el ismerem, de ő sosem! Ha nekem valami nem tetszik, vagy nem helyeslem a dolgot, akkor is megsértődik és azt mondja, hogy én már megint milyen vagyok, pedig tudom, hogy ha én tenném ugyan azt akkor neki sem tetszene, de ő ezt nem ismeri el! A másik probléma, hogy eddig sokkal jobban éreztette, hogy szeret, de ez mára feledni látszik! Sokszor rossz kedve van teljesen érthetetlenül, de ha rákérdezek mi a baj, annyit válaszol semmi! Egyre kevésbé érzem, hogy valóban szeret, de nem tudom igazából mit gondoljak, mert ha együtt vagyunk semmi gond...Elég nehéz ezt tűrni és nyugodtnak lenni, de én szeretem őt!!! Mi lehet a megoldás??
2013. márc. 25. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Valahogy szedd ki belőle mi miatt "rágja" és marcangolja magát belül.
2013. márc. 25. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Verd jól el...
2013. márc. 25. 20:41
 3/8 A kérdező kommentje:

1. Valahogy muszáj leszek!!

2. Az semmire sem megoldás, és főleg nem férfihoz méltó viselkedés!

2013. márc. 25. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Megírnád kérlek,h Te és a barátnőd hány évesek vagytok?
2013. márc. 26. 22:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Én 17, a barátnőm pedig 16.
2013. márc. 27. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:

valami problémája biztos hogy van, amit neked nem mond el, és akarva vagy akaratlanul rajtad vezeti le.

amúgy mióta vagytok együtt?

lehet, hogy az a típus, aki nehezen nyílik meg, nehezen beszél a problémáiról..

szerintem legyél türelmes, és mindenképp fejezd ki neki, hogy szereted! néha egy kis meglepetést is adhatsz neki :)

2013. márc. 27. 21:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Kicsivel több mint 9 hónapja vagyunk együtt, és van benne némi igazság, hogy nem szeret a problémáiról beszélni!! Köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 29. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én amikor így viselkedek, arra vágyok, hogy a barátom kitartón faggason és szedje ki belőlem, mi a bajpm, ha tudom ha nem és szeretgessen meg vígasztaljon, ha van komoly bajom, ha nincs. Csak általában nem esik le neki, mert persze ezt sem mondom meg xD... Ne nézzetek furán rám, mindenki hülye :P
2015. febr. 23. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!