Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kéne? Vagy hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne? Vagy hogyan beszéljem meg vele? Nem akarom elveszíteni

Figyelt kérdés
a barátommal másfél hónapja vagyunk együtt.nagyon szerettem már régen is,csak neki volt bnője.de májusban szakítottak,csak akkor még nekem volt barátom,de amikor egyikönknek sem volt akkor összejöttünk( a srác jobban akarta akkor már mint én).sose voltammég ilyen boldog mint most.nagyon szeretem.de tegnap egyik haverom benyögte,h megcsalt a barátom.ami még nem is lenne akkora baj.de miután ezt barátnőmnek elmondtam,ő közölte velem,h nem akart szólni nekem,mert nemtudja h álmodta-e vagy mondta neki barátom haverja,h barátom visszaakar menni a volt nőjéhez.bnőm aztmondta hogyha nem álmodta akkor aug 27-28 körül mesélték neki.(szerintem nem álmodta) :(
2009. szept. 18. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de neked értelmi fogyatékos barátaid vannak?

Miaz, hogy nem tudja, hogy álmodta-e? pff...

2009. szept. 18. 09:13
 2/5 A kérdező kommentje:
hát ezt én se nagyon értettem.kérdeztem is tőle,h most csak azt hiszi ezzel kímél ha hozzá teszi h nem biztos h igaz? de velem is volt már ilyen,hogy nemtudtam eldönteni valamiről h álmodtam-e vagy valóság
2009. szept. 18. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
"megcsalt a barátom.ami még nem is lenne akkora baj" Hanem mi lenne akkora baj?
2009. szept. 18. 09:32
 4/5 A kérdező kommentje:
azt jogosan tette:( mert megérdemeltem. inkább a volt nős dolog zavar
2009. szept. 18. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Jogosan tette???? Te is megcsaltad?(akkor se lenne jogos) Első válaszolóval némileg egyet értek, most nem sikerült leszűrnöm, hogy végül is megcsal vagy sem, de az biztos, hogy ezt a barátoddal kell megbeszélned, szerintem dobd.
2009. szept. 18. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!