Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek magamnak pasit? Hogy viselkedjek, milyen témákról szerettek beszélni fiúk? 17/L
Ha nem megy nem kell erőltetni..:D Szóval itt nem szerezni kell egy pasit, hanem egy kapcsolatot kialakítanod valakivel akivel kölcsönös a vonzalmad.:D Amúgy téma körök az mindenkinek más. De a legtöbb embernek a sport.
17f
Pasizni/csajozni elég könnyű.Csak tényleg akarni kell,és bízni saját magunkban.
Én szeretek...mindenről,kivéve a ruhákat és az ilyen extra lányos témákat.
Ha megismerkedsz egy fiúval, aki tetszik, vagy van már ilyen a környezetedben, akkor rá koncentrálj, vele keresd a közös témákat. Attól függ, milyen zenét szeret, hova jár bulizni, sportol-e.
Én mostanában kezdtem el focit nézni, hogy követni tudjam a barátom ebben is :D
20/L
Mindenki mást szeret... ez a lényege az ismerkedésnek! Aztán ha van valami közös bennetek, vagy ami tetszik a másikban, akkor már úgyis lesz mindig téma... :)
Nem kell ezen aggódni, csak add önmagad, légy laza és ne színészkedj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!