Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek be egy csajt?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik és beleszerettem.Az az érzésem hogy ő is szeret engem,mert mindig beszélget velem odajön stb...de aza gond hogy van pasija szoval most tettszem neki vagy nem?Tanácsokat szeretnék kérni hogy hogy szedjem fel

És elnézésta helyesírási hibákért

2013. márc. 5. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
má megin keveredik a tetszés a szerelemmel.. egyébként meg lehet, hogy csak bír téged
2013. márc. 5. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:

az hogy egy lánynak van barátja csak egy dolog.

Attól még beszélgethetsz vele, aztán meg tereld úgy a szavakat, hogy bókolgass is neki..... stb....

Zavard be a macit a málnásba!!!

2013. márc. 5. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

(A csaj nem egy termék, hogy be kelljen szerezni)

Ha mindenáron ismerkedni akarsz vele, akkor az előző válaszoló leírta "a tutit". (Bár nem vagyok híve a párkapcsolat-pusztításnak).

2013. márc. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!