Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ide! Lenne egy kérdésem!? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ide! Lenne egy kérdésem!? :S

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 22:11
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Bocsi elfelejtettem leírni miről lenne szó:D

Szóval a legjobb barátnőm valamiért egy fiúnak se jön be.Pedig ápolt,jók a cuccai,alakra is jó,szőke feltűnő szép lány is végülis,jófej meg tök vicces nagyon szórakoztató lány.Az igaz hogy kicsit gyerekes,meg mindenen röhög(mások szerint eléggé idegesítően meg hogy vísít).Esetleg én ezért gondolom hogy nem nagyon állnak le vele a fiúk.Am sok fiú barátja vn de úgy járni nem nagyon akar vele senki:(És én olyan rosszul érzem magam,mert én meg barna hajú szerényebb visszafogottabb típus vagyok,nem pasizok stb. nem vagyok elöször közvetlen idegenekkel,és mégis mindig szine én jövök be mindenkinek(NEM NAGYKÉPŰSÉGBŐL MONDOM) csak egyszerűen nem értem miért,mert én nem igazán érzem magam szépnek,igaz az alakom jó.De pl. nem is vagyok olyan vicces mint a barátnőm,de am jó humorom van de szerintem a barátnőmnek jobb.És olyan rossz amikor mindig mondja hogy ő senkinek nem tetszik stb. én meg igen és olyan rosszul érzem magam pedig esküszöm nem tudom miért:S

Szerintetek?Létszi segítsetek!:S

2009. szept. 17. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon is bejön a leírtak alapján.:)
2009. szept. 17. 22:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
leírás alapján nekem is bejön a lány :) szívesen megismerném jobban :) Komolyabbra fordítva a szót, szerintem az lehet baj, hogy ha sokszor viselkedik gyerekesen akkor talán komolytalannak tartják őt és ez egy párkapcsolat szempontjából nem a legjobb. Mondd meg neki ne aggódjon biztosan fog magának találni egy megfelelő barátot ;-)
2009. szept. 17. 22:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell elsietetnie a dolgot, elöbb utobb biztos összejön neki:) Hu ezt most szar, hogy én mondom mert pont én sietek azzal hogy lehessen egy barátnőm,pedig tom nem kéneXD 18/F
2009. szept. 17. 23:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Vakon ítéletet mondani nem lehet. A leírtak alapján lehet, hogy bevállalnám, de a szépség relatív.

18F

2009. szept. 17. 23:53
 6/12 anonim ***** válasza:
hogy a kérdésre válaszoljak: IGEN, néha igen.
2009. szept. 18. 01:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Képet rakhatnál fel a lányról......

Kiváncsi vagyok. hogy néz ki látatlanban nem nagyon lehet véleményt mondani.

2009. szept. 18. 08:00
 8/12 anonim ***** válasza:
De most komolyan nem értem h mi a fene a problémád azzal h te bejössz másnak a barinénid meg nem?! De olyan egyszerű a megoldás h valakiről szimplán lerí hogy csont éretlen egy kapcsolatra, megdugni meg meg lehet mindenkit, ekkor senkit nem izgat h milyen ember is valójában mert 1 óra mulva már el is felejted, de nyilván ti még nem vagytok abban a korban h érdekelné bárkit is a barátnőd egy laza menetre, most meg még láma egy komolyabb dologhoz, pusztán ennyi a dolog lényege.
2009. szept. 18. 08:54
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem a komolytalansága miatt van ez. én majdnem elszurtam egy jó kapcsolatot hogy nem bírtam komolyan beszélni a fiuval. de szerencsére most kezdtünk el járni. beszélj vele hogy így nem lesz jó vége.
2009. szept. 18. 09:32
 10/12 anonim ***** válasza:
ahogy már írták páran szerintem is a komolytalansága a baj.hány éves a leányzó? :) és 1 kép is jöhetne igazán ^^
2009. szept. 18. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!