Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak a barátommal vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátommal vagy ne? 19/L (lent)

Figyelt kérdés
2éve járunk, és minden klappol köztünk, csak nagyon elkezdtem vonzóid egy másik fiúhoz. Nem akarom megcsalni, de már kezdek ez miatt megzakkanni...
2013. márc. 25. 00:59
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem ajánlott fel nekem semmit, és másnak sem. Nem magyarázkodom, nem csaltam meg mondtam már. Azért azt nehéz lett volna megcsinálnom, hogy ne ismerkedjek meg vele, nem is vagyok hajlandó arra, hogy ha járok valakivel ne ismerkedjek meg másokkal.

És honnan tudod, hogy én olyan nő vagyok aki mellett nem éri meg kitartani? Büszke vagyok rá, hogy van munkája, meg iskolája, és két éve együtt vagyunk. EZ állja, de mi van ha 2 éves kapcsolat? aztán lesz 3,4,5 és majd férjhez megyek vagy mi... én nem akarom lekötni magam ennyire.

2013. márc. 26. 09:16
 22/26 anonim ***** válasza:
11%
Tehát akkor k*rva vagy, ha egy nő arra vágyik, hogy váltogassa pasijait tessék, ha mindne tökéletes minek váltasz, dög egyszerú: viszket a pin*d és más f*szt is kipróbálnál. Ez esetben szakíts!
2013. ápr. 5. 15:01
 23/26 A kérdező kommentje:
nem tudom minek írtad ide ezt a kommentárt, te se gondoltad komolyan, hogy ez valakit is érdekelni fog :)
2013. ápr. 7. 20:39
 24/26 anonim ***** válasza:

válaszóltál, szóval érdekel az :D

A másik ribanckodni mindig lehetett, 1005 igaszság van abban a kommentben, ha nem lennél az nem váltanál csak azért mert húú de jó pasi, amikor erre sincs panasz :)

Tedd szét a lábad, arra vagy való.

2013. ápr. 8. 12:47
 25/26 anonim válasza:

Egy tanács, tapasztalatból:

Ha mégis úgy döntenél, hogy szakítasz, akkor ne csapj le azonnal a másik fiúra. Várj egy kis időt.. nem túl sokat, hogy legalább minimálisan dolgozza fel a történteket a barátod. Addig is van időd kitapogatni, hogy nagyjából hogy mik a tervei veled. Velem ezt már kétszer megcsinálták és borzasztó érzés az hogy kidobnak 1,5 - 2 év után, és 3 nap múlva már más fiúval látom smárolni a parkban.

Sok sikert!

20/F

2013. ápr. 12. 13:04
 26/26 A kérdező kommentje:

Nem szakítottam a barátommal, nem is kavartam mással és ha szakítanék akkor sem lépnék újra kapcsolatba rögtön. Azt kívánom bár amit érzek a barátom iránt érezném, de nem irányíthatom. De nem is tudom mikor vagyok nagyobb szemét, ha nem mondom el, vagy ha elmondom és szakítok.

Velem is csináltak ilyet 3 - 2,5 év után és tudom milyen érzés, nem kívánom senkinek, és nem is engedem, hogy valaki akit szeretek így érezzen miattam. :)

2013. ápr. 14. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!