Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, neki mindene a motorozás de én nagyon féltem öt. Hogyan tudnám a motorozásról lebeszélni? Vagy szakitsak vele?
Sehogy.Felesleges is ráeröltetned az akaratodat...ezzel együtt fogadd el.
Ha pedig ez miatt megfordul benned a szakítás-hááát akkor szerintem nincs egymással való dolgotok.
Gondolom első pillanattól kezdve tudtad, hogy neki a mindene a motorozás. Meg kell kérdeznem: Ki vagy te, hogy azt képzeled, hogy belibbensz az életébe és rögtön átszerveznéd azt?
Nem fogod tudni lebeszélni róla, fogadd el ezzel együtt. Tipikus "megszoksz vagy megszöksz" téma.
3-asnak teljesen igaza van, na meg a többieknek is.
Ízi rájder öcsém!
Ez egy életstílus. Soha senkit nem tudsz lebeszélni a motorozásról. Inkább ülj fel mögé, és meglátod, többet nem fogsz akarni leszállni. ;)
"többet nem fogsz akarni leszállni"-azért ettől Karinthy megfordult 3x a sírjában:D
Szerintem szakíts vele, kíméld meg őt magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!