Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd el egyes lányoknak, akkor számítani a külső, mikor megmutatom a képemet?
gondolom másra számított
ez mindenkivel elő fordul férfiakkal és nőkkel egyaránt :)
első vagyok
így van második :D jól mondja
ezt mindenki kamuzza
hisz azért ha anoniman ismerkedsz nem tudod h kinek küldöd szép bókjaid azt se tudod h néz ki xD
Jól van most a nők sok mindent mondanak, de a felét nem kell elhinni.
Főleg nem ezen az oldalon!
Szia!
Rosszul ítélik meg magukat.
Azt gondolják magukról, hogy nem számít meg nekik, közben meg de.
A kulso igenis szamit.
Igaz utana, attol, hogy valakinek nem tetszel kulsore, meg kesobb megszerethet, es akkor mar mindegy lesz neki.
Nekem az exem egyaltalannem volt jokepu, alacsony is volt, kicsit dagi, es megis tetszett, mert szerettem!
Igaz, nem netes volt, hanem kollega, igy szepen lassan szerettem bele.
Aztan kiderult, hogy belsileg ( is) egy nagy nulla. :(
Ez csak duma, hogy nem számít a külső!
Én is pont ugyan ezért nem tudok magamnak találni senkit, mert lehetek bármennyire jófej meg kedves vele (az ő elmondása szerint is), ha utána meglátja a képemet, máris menekül. Egy időben próbálkoztam élőben, de mivel ott azonnal látják, milyen undorítóan és ocsmányul nézek ki, rögtön elutasítanak. Így marad a netes ismerkedés, hátha találok majd valakit, aki beleszeret a belsőmbe és akkor már el tudja fogadni, hogy rettentően ronda vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!