Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a párom felháborodása amiért ugyanannyi ex-szexpartnerem volt mint neki? (25/N)
szerintem abszolút éretlen személyre vall, hogy így reagált. nem volt jogos.
az én férjem erre azt mondta, hogy mindenkinek van múltja. ezt el kell fogadni, és a jelenre koncentrálni, ahol nekem már csak ő van amióta csak együtt vagyunk. nálunk csak nekem voltak kapcsolataim. kicsit idősebb vagyok.(3év5hónappal)
szóval piszokul nem érdekelte hány pasim volt. az számít hogy hűséges vagyok hozzá. ő a bűvös 7. és több nem lesz. egyébként majdnem ugyanúgy állok mint te. 24 éves korom első időszakában ismerkedtünk meg, addig volt 6 pasim.
szerintem ez a srác még nem nőtt fel egy komoly kapcsolathoz! mert akkor nem így viselkedne.
27/N
Én megmondom őszintén elég pasizós tipus vagyok,de kevés férfit láttam,akinél ez nem volt probléma.Akinél nem volt probléma az tutyi-mutyi bénaság volt.
A különbséget abban látom,hogy annak ellenére,hogy ilyenek,az intelligensebbje megpróbálja a saját kisajátító férfi ösztöneit értelemmel lecsillapítani.
Az viszont tényleg veszélyes,hogy már sakkban tart,hogy neki ezen el kell gondolkoznia.Azon,ahogy kiadta ezt magából,szerintem is zsarnok lehet.
34-es tévedsz én a kifejezetten férfias típusú férfiakat szeretem.
A hülye pedig valahogy rossz kifejezés erre.
ma 12:22: A macsó állatokra gondolsz?
Ha igen, akkor csak annyit, hogy ha valaki nem egy macsó állat, attól még nem tutyimutyi.
A hülye kifejezéssel pedig semmi gond nincs, általában a macsó állatokkal együtt jár a hülye gondolkodás is.
34.és 36.os
Örülök,hogy ennyire meg vagy elégedve a kifejező eszköztáraddal.
Szerintem viszont kifejezetten szegényes kifejezési mód,ha a hülye szóhoz önmagában ennyire ragaszkodsz.
A férfias férfi nem a macso mivel az túl egoisztikus,hanem,aki kiáll az ember és a család mellet,úgy,ahogy azt a férfi "szerep" megkívánja.
És ha már személyeskedtél a kapcsolataimat illetően,olyanokkal szemben,akiket nem is ismersz,hát el kell,hogy szomorítsalak,de jó emlékek nekem.
Hogy te milyen kiállhatatlan vagy, arra nincs szó.
Mit utálatoskodsz? A kutya se bántott téged.
Én személyeskedtem? Te jöttél azzal, hogy milyenek voltak a férfiak az életedben.
Részemről itt be is fejeztem veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!