Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 feletti férfiak! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 feletti férfiak! Hogyan dolgozzam fel (nektek hogy sikerült), hogy a barátnőm soha nem lesz velem egy szinten emberileg? Csak olyan írjon, aki érzett már így!

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy sok lányt megismertem már, de eddig mindegyik unalmas volt nekem, vagy amelyik nem, azt meg ahogy jobban megismertem, nem barátnőnek való, csak 1 éjszakára (nekem meg az nem jön be).

Most nem arról van szó, hogy a tipikus lotyók jönnek be, sőt! (De mindegy is, nem akarom hogy csak kötekedők írjanak ide). Szóval ha egy lánnyal lehet beszélgetni is, akkor olyan egyéb dolgai vannak, ami nem jön be (künnyűvérű pl, vagy cigizik). Azok a lányok, akik meg bejönnek pl külsőre pont ezek a tipikus otthonülős lányok. Nem is baj, ha pl nem jár el bulizni, csak akkor más hobbija legyen, ne csak tvzés, meg lehessen vele beszélgetni. Csak az ilyenek pont azok a lányok, akik csendesebbek (nem tudnak beszélgetni) és nincs is nagy érdeklődési körük meg hobbijuk sem.

Szóval 1 darabig nem tudtam hogy mit csináljak, de most végül összejöttem 1 ilyen "unalmas" rendes lánnyal. És szeretem is, csak attól félek, hogy hamar vége lesz, mert nem érzem azt, hogy ő annyira különleges lenne nekem, pedig nem jöttünk össze hamar. Csak hiányzik valami plusz, inkább olyan érzés vele lenni, mintha a lányom lenne, nem 1 önálló felnőtt nő. Szóval kicsit több kezdeményezést meg aktivitást várnék tőle, de ő nem tud ezen változtatni mert ő ilyen.

Szóval én meg ehhez képest rengeteg hobbival rendelkezek meg érdeklődéssel, meg szeretek beszélgetni, állandóan próbálok programokat szervezni, csak ez így egy kicsit unalmas. És túl "régimódi" vagyok ahhoz, hogy olyan lányokkal jöjjek össze, akik "liberálisabbak", mert ők a párkapcsolat terén sem olyanok, ami nekem jó lenne.

Ez így most bonyolult és hosszú, inkább majd kérdezzetek, ha valami nem érthető.

2013. márc. 24. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis több férfiasság,és kevesebb rinya majd meghozza a hatását a nők terén :)
2013. márc. 24. 16:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Jó, nem kell már válaszolni, inkább majd megoldom egyedül.
2013. márc. 24. 16:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
:DD Most meg besértődik, a nagy okos, értelmes férfi....
2013. márc. 24. 16:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyszerűen! Nem járok számomra unalmas nőkkel.
2013. márc. 24. 16:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem kéred nők tanácsát, de azért kapsz tőlem most néhányat. :D

Nem csak fekete és fehér létezik. Te itt most kiemelted a két végletet, nem jönnek be az egy éjszakás lotyók és az otthon ülős, uncsi, csendes csajok.

Miért nem kezdesz olyannal, aki szeret bulizni, de azért mégsem a party r*banca és még olykor beszélgetni is lehet vele, emellett pedig akad hobbija is a tv-zésen kívül? Kicsit arrogáns a stílusod, nem kellene ennyire lekezelően beszélned az ellenkező nemről, mert mérhetetlenül taszító! Ez első lépésnek jó is lesz.

Aztán második lépésnek talán próbáld megkérdezni tőle, hogy miért nem csinál mást is tv-zésen kívül. Talán csak soha nem mondta neki senki, hogy csinálhatna értelmesebbet, nem járt szakkörökre, nem sportolt és nincs is olyan társasága, akikkel ezt megtehetné, ergo lehet szívesen csinálna ő bármit, csak éppen még nem fejlődött ez az ingerencia ki benne.

3. lépésként fogadd el, hogy a nők ma már igen is "egyenrangúak", ugyanolyan döntési joguk van mindenben, ugyanannyira lehetnek határozottak, mint a férfiak és ugyanannyira beleszólhatnak egy párkapcsolat dolgaiba, mint a férfiak.

Azt még hozzátenném, hogy én 22 évesen, ha éppen nem az egyetemen, akkor itthon ücsörgök naphosszat és vagy valami atom agyfárasztó oldalt olvasok (lásd ez), hogy kicsit kikapcsoljak, vagy tv mellett merülök el nyakig az évközijeimbe. Az utóbbi 2 hónapban nem láthatott senki bulizni, mert nem volt hozzá energiám és kedvem, a barátaim szétszéledtek az országban, így nincs kivel összejárni és mindezek mellett ha ki akarok kapcsolódni, akkor elmegyek az uszodába, leúszok 1-2 órát és még véletlenül sem szólok senkihez, mert nem ezért mentem oda. :D

Mindezek ellenére imádok beszélgetni, nyitott és határozott személyiségnek tartom magamat és a párommal is igyekszünk lehetőségünkhöz mérten minél több közös programot szervezni. (Hozzáteszem, ha éppen szingli vagyok, akkor is ugyanilyen "halál unalmasan" zajlik egy-egy napom, én mégsem unatkozok! :D Ha más unalmasnak tart, akkor nem kell a közelembe jönnie és ennyi, keressen magához valót! :))

2013. márc. 24. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem jön be, hagyd ott, az a legkorrektebb dolog.
2013. márc. 24. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Te kisöreg,talán az a baj nálad,túl egyszerű lányokat ismersz meg.Nézz ki magadnak egy határozott, okos,jól öltözött,igényes nőt,azzal próbálj összejönni,nála felmérheted mit is érsz!
2013. márc. 25. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!