Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 feletti férfiak! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 feletti férfiak! Hogyan dolgozzam fel (nektek hogy sikerült), hogy a barátnőm soha nem lesz velem egy szinten emberileg? Csak olyan írjon, aki érzett már így!

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy sok lányt megismertem már, de eddig mindegyik unalmas volt nekem, vagy amelyik nem, azt meg ahogy jobban megismertem, nem barátnőnek való, csak 1 éjszakára (nekem meg az nem jön be).

Most nem arról van szó, hogy a tipikus lotyók jönnek be, sőt! (De mindegy is, nem akarom hogy csak kötekedők írjanak ide). Szóval ha egy lánnyal lehet beszélgetni is, akkor olyan egyéb dolgai vannak, ami nem jön be (künnyűvérű pl, vagy cigizik). Azok a lányok, akik meg bejönnek pl külsőre pont ezek a tipikus otthonülős lányok. Nem is baj, ha pl nem jár el bulizni, csak akkor más hobbija legyen, ne csak tvzés, meg lehessen vele beszélgetni. Csak az ilyenek pont azok a lányok, akik csendesebbek (nem tudnak beszélgetni) és nincs is nagy érdeklődési körük meg hobbijuk sem.

Szóval 1 darabig nem tudtam hogy mit csináljak, de most végül összejöttem 1 ilyen "unalmas" rendes lánnyal. És szeretem is, csak attól félek, hogy hamar vége lesz, mert nem érzem azt, hogy ő annyira különleges lenne nekem, pedig nem jöttünk össze hamar. Csak hiányzik valami plusz, inkább olyan érzés vele lenni, mintha a lányom lenne, nem 1 önálló felnőtt nő. Szóval kicsit több kezdeményezést meg aktivitást várnék tőle, de ő nem tud ezen változtatni mert ő ilyen.

Szóval én meg ehhez képest rengeteg hobbival rendelkezek meg érdeklődéssel, meg szeretek beszélgetni, állandóan próbálok programokat szervezni, csak ez így egy kicsit unalmas. És túl "régimódi" vagyok ahhoz, hogy olyan lányokkal jöjjek össze, akik "liberálisabbak", mert ők a párkapcsolat terén sem olyanok, ami nekem jó lenne.

Ez így most bonyolult és hosszú, inkább majd kérdezzetek, ha valami nem érthető.

2013. márc. 24. 15:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de minek írtad ezt le? Nem az a kérdés, hogy hogy dolgozzák fel? Ehhez nem kell a te élettörténeted.

Amúgy meg akkor ne járj a csajjal, ha nem szereted - nem tudom minek kell áltatni!

2013. márc. 24. 15:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy akik "rengeteg hobbival rendelkezek meg érdeklődéssel"... (milyen megfogalmazás ez?), azokkal valami gubanc van.

Nem lehet egyszerre rengeteg dologért "rajongani", mert az azt jelenti, hogy egyik hobbidat se szereted igazán.

Egyébként: igen, ne álltasd a lányt, keress másikat!

Nem kell megalkudni.

Mindenesetre úgy érzem, te is abból a fajtából való vagy, aki azt hiszi tökéletes, kiemelkedik a többi átlag Jancsi közül, közben csak el van szállva magától.

Ennyire "intelligens" srácot bármelyik bokorban találni, nem értem hova gondolsz, amikor ilyen elvárásokat támasztasz.

2013. márc. 24. 15:24
 3/17 A kérdező kommentje:

Mondom hogy lányok ne írjanak, de látom fölösleges nektek beszélni...

Ezt is unom már, hogy 1 lány képtelen felfogni amit beszélek. 10 beszélgetésből 9ben ez van, hogy értelmezni se tudja a mondatokat. Valami értelmesebb, tapasztaltabb, jóindulatú férfi tanácsa jól jönne.

2013. márc. 24. 15:25
 4/17 A kérdező kommentje:
Most meg nagyképű is vagyok, egyre jobb... És nem fogom ott hagyni az első probléma miatt, nem az a fajta vagyok. És leírtam, hogy nem is az a fajta vagyok aki könnyen talál másikat. De szerintem el se olvastad. Nem baj, csak ne ítélj a fantáziádból.
2013. márc. 24. 15:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igaza van! Ez egy felesleges hiszti.
2013. márc. 24. 15:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Csak olyanok írjanak, akik tudnak valami hasznos tanácsot is adni!
2013. márc. 24. 15:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha olyan intelligens, sok hobbival és széles érdeklődési körrel rendelkező egyén vagy, akkor hidd el, benned van a hiba, ha még nem tudtál becsajozni. Igen, igen, egy értelmes nővel. Szerintem aki tényleg nagy ész, az megtalálja a párját.
2013. márc. 24. 15:39
 8/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud értelmes választ írni kötekedésen kívül, várom.
2013. márc. 24. 15:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó.

Ha nem értek veled együtt, akkor már rögtön nő vagyok.

Jó tudni. :D

2013. márc. 24. 15:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Talán pont ez a baj veled,ahogy itt sem,a való életben sem vagy kíváncsi egy nő véleményére,és nem tartod egyenrangúnak őt emberileg.

Ez hülyeség,hogy téped a szádat,hogy nők ne válaszoljanak.Azt mondod olyan lányt szeretnél akivel lehet beszélgetni,nem csendes van véleménye,mégsem érdekel egy nő véleménye sem?!

Ha pedig annyi hobbid,és érdeklődési köröd van,akkor nem lehet annyira nehéz neked való lánnyal megismerkedni.

2013. márc. 24. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!