Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félénk, lány, vagy velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk, lány, vagy velem lenne gond?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 17 éves fiú vagyok, inkább visszahúzódó, szóval a bulizás, meg az állandó csajozás helyett inkább elolvasok egy-két könyvet, vagy megnézek néhány filmet. Sokáig a lányok annyira nem is érdekeltek, azonban kb. 1 éve nagyon megtetszett egy osztálytársnőm. Ő is visszahúzódóbb, nem jár minden nap más pasikkal. Megpróbáltam közel kerülni hozzá, de valahogy nagyon nehezen megy. Egyszer-kétszer beszélgettem vele( vagyis inkább főként n kérdezgettem ő meg válaszolt), ám ha egy közös ismerős, vagy egy barátnője van a közelben nagyon megváltozik. Olyan, mint ha ott sem lennék, hozzám sem szól. Többen mondták már, hogy visszahúzódó, de valahogy néhány emberrel bármikor bármiről beszélget. Szerintetek mi lehet ennek az oka? Engem nem csíp, vagy valami más is lehet vele? Vagy esetleg velem lenne gond, amit nem veszek észre? Azt tudom, hogy kívülről nem vagyok egy kigyúrt csávó, lehet ez az oka, hogy sokszor inkább nem törődik velem, mert égőnek érezné?
2009. szept. 17. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
szerintem félénk a lány.azért mondom,mert én is így szoktam viselkedni...
2009. szept. 17. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül égetőnek érezné, inkább lehet az a gond hogy osztálytársak vagytok, sajnos azt kell mondjam nem egy szerencsés dolog, egyrészt egy esetleges szakítás miatt, másrészt mindig egy egész osztály előtt szerepelni. Az hogy visszahúzódóak vagytok egy dolog. Akkor lenne az jó nektek ha már végeznétek a sulival és úgy összejönni. Lehet a kislány is benne lenne csak ilyen következményektől félhet.
2009. szept. 17. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
úgy látom reális képed van magadról, ez becsülendő. ha mindenki vesztesnek tart téged, akkor lehet, hogy valóban égőnek tart veled mutatkozni, ezt csak te tudhatod. viszont az is lehet, hogy azért változik meg mások közelében, mert veled nem találja meg a közös hangot, mással meg igen. ezt látod te "megváltozásnak"
2009. szept. 17. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vágta le, h tetszel neki, és jelenleg nem érdeled őt "úgy", ahogy te szeretnéd.

Kicsit beszélgess, és bókolj neki, pl. milyen csinos vagy, vagy milyen szép a szemed, szép vagy...stb. Csak lazán:-)))

És várd a hatást! Általában ilyenkor alegártatlanabb kislányoknak is lejön, h bókolsz neki, tehát, tetszik neked.

Aztán ezek után kicsit hátrálj, és ne foglalkozz vele sokat, de ha odajön hozzád, akkor legyél vele kedves mindig! De ne loholj mindig a nyomába.

Hidd el, ha "rád kattan", úgyis szemezni fogtok és elpirul, ha beszélsz hozzá...stb. És akkor kell meghívni egy sütire, vagy pizzára...stb.

Ha meg továbbra sem néz rád, nem foglalkozik annyira veled, akkor hagyd.

L.25.

2009. szept. 17. 19:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát, nem hiszem, hogy vesztes típusnak tartana, mert általában a dolgaimat precízen, figyelmesen csinálom, vannak nálam rosszabbul szereplők is, jegyek alapján sem mondhatná ezt:) Egyébként nagyon sok lány ismerősöm van, akikkel elég jól kijövök, csak hát vele nem:(

Köszi a gyors válaszokat!

2009. szept. 17. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is volt már ilyen tapasztalatom és nyugodtan mondhatom, hogy ha nem találod vele a közös hangot (vagyis egyoldalú kérdezz-felelek megy), akkor nem valószínű, hogy lesz belőle valami...ez van, Sprite.

Csak szólok, hogy ne erőltesd a dolgot, mert a rosszabb esetben gallyra mehet a jó viszony is köztetek.

Én ilyenkor szép csöndben el szoktam tűnni és ha sokáig nem keres magától akkor maradok a köszönés szintjén vele.

2009. szept. 17. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!