Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen féltékeny?
mármint beszél vagy mi?
ha így állsz hozzá, akkor elveszíted, nem kell azzal foglalkozni, ha igazán baj van, azt észre lehet venni, de ahhoz ismerni kell N
Pedig elfogod veszteni, mert nem fogsz változni. A birtoklás nem egyenló a szerelemmel.
Ez a szabadsággal telt szerelem és nem az egoista birtoklás, amibe megfullad egy egészséges ember:
Vágyok egy ölelést, egy olyat, ami mer elengedni.
Aki nem tart görcsösen, nem szorít, csak annyira,
amennyire kell, és addig, ameddig jólesik. Nem húz
magához szorosabban, ha menni akarsz. Tudja, hogy el kell engednie, és azt is, hogy vissza fogsz jönni hozzá.
Mert az, hogy elmész, nem azt jelenti, hogy más kell.
Egyszerűen csak annyi van, hogy neked is van két lábad,
meg neki is... és nyilván, nem véletlenül...
Mirai Nikki-ből Gasai Yuno is. xD
Amúgy teljesen normális dolog.
Megértelek, viszont a srác csak annyit tud segíteni a dologban, hogy nem/nagyon ritkán hozza fel az exeit, a többit magadban kell lerendezned.
Gondolj bele, hogy az exek már csak a múltjához tartoznak, ezt kitörölni nem tudod a fejéből. A jelene viszont TE vagy, te kellesz neki, téged szeret, rád vágyik, és nem az előző csajaira. Ezt próbáld meg tudatosítani magadban.
Nem olyan régen még én is hasonló cipőben jártam, sokat rágódtam a pasim exein, de aztán sikerült elfogadnom, hogy ők már csak halványodó emlékek, viszont MOST csak a mi boldogságunk számít. Ne mérgezd meg a kapcsolatotokat ezzel a tépelődéssel! Csak élvezd az együtt töltött időt, és szeresd nagyon :)
19/L
Drága szivem...Te nem féltékeny vagy hanem nincs önbizalmad,ami hosszútávon elég rosszul fog elsülni mind Rád mint a kapcsolatodra nézve...a féltékenységed csak 1 tünet ami ebből fakad...Ha áll. bebeszéled magadnak h milyen csúnya vagy,és minden nőt szebbnek találsz...nos meglehet hogy egyszer elhagy a barátod,egy másik miatt(aki nem biztos h szebb lesz mint Te)
Javaslom hogy menj egy önbizalomnövelő trénigre,mert ez egy komoly probléma...anno nekem is volt egy időszakom az életemben,amikor rájöttem erre a tényre...Hidd el nem ciki,nem gáz hogyha ilyenkor segítségre van szükséged!! Énis elmentem és mára egy teljesen más,öntudatos nő lettem...itt egy oldal,amit csak ajánlani tudok [link]
Vagy olvashatsz szakirodalmat,azok is nagyon hasznosak mind...Sok sikert...N/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!