Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 vagyok és még nem volt barátnőm. Tini szóval élve: ciki vagyok?
Figyelt kérdés
Kb. 10 kapcsolatom lehetett volna, csak egy igent kellett volna mondanom. Most ezért ciki meg gáz vagyok? Azért, mert nem jövök akárkivel össze? Mindegyiknek volt valami kisebb defektje, ami miatt nem akartam velük összejönni. Jó tudni, hogy ezért elítélik az embert.2013. márc. 23. 16:35
21/25 anonim válasza:
Tini szóval élve(bár nem vagyok az) 23 évesen lehetne annyi agyad és öntudatod hogy nem mások véleményére adsz hanem a sajátodra. és azt nézed mi neked a jó és nem azt ami a másik vadidegennek.
22/25 anonim válasza:
Ne azzal foglalkozz, hogy ciki vagy-e vagy sem. Járj sokat társaságba, és majd egyszer összeakadsz azzal, aki Neked kell.
23/25 anonim válasza:
Ha nem érzed azt hogy Ő az akkor csak úgy menj bele hogy megmondod neki kerek perec, hogy:
Nekem tetszel és szimpatikus vagy de érzelmeket még nem érzek.
Ha úgy gondolod szexre viszont kapható vagyok. Ha bele megy lesz néhány numerád. És még korrekt is voltál! :)))))))))
24/25 anonim válasza:
Nem vagy ciki, mert nem elégedtél meg ló helyett a szamárral. Végre egy igényes ember, bárcsak több ilyen lenne.
25/25 anonim válasza:
a 17:05 értek egyet.
De ez nem ciki, te tudod, hogy számodra mi a legjobb. Szerintem eddig egyszerüen nem vágytál kapcsolatra, vagy a másik lehetőség, hogy félsz.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!