Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 vagyok és még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 vagyok és még nem volt barátnőm. Tini szóval élve: ciki vagyok?

Figyelt kérdés
Kb. 10 kapcsolatom lehetett volna, csak egy igent kellett volna mondanom. Most ezért ciki meg gáz vagyok? Azért, mert nem jövök akárkivel össze? Mindegyiknek volt valami kisebb defektje, ami miatt nem akartam velük összejönni. Jó tudni, hogy ezért elítélik az embert.
2013. márc. 23. 16:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
J
2013. márc. 23. 16:37
 2/25 anonim ***** válasza:
Nem ciki, csak furcsa ...!
2013. márc. 23. 16:37
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó,hogy neked nincs semmi defekted kérdező!!!
2013. márc. 23. 16:38
 4/25 anonim ***** válasza:
64%
Nem az a gáz, ha valakinek x idősen nem volt még kapcsolata, hanem az, hogy ha semmit sem tett még érte, hogy ez az állapot változzon.
 5/25 anonim ***** válasza:

Kisebb defekt? Mint a 10 lánynál? Pl. mire gondolsz?

Nem pont cikinek mondanám, hanem inkább a perfekcionista, ami talán még rosszabb, mert senki sem tökéletes, mindenkinek van valami kisebb defektje a te szavaiddal élve. Azért talán ha érzések ébrednek benned valaki iránt, akkor lehet, hogy tetszenek majd még a hibái is, vagy legalább könnyebben elnézed őket. Na meg nem mindig csak a lányoknak kell próbálkozniuk, neked is, ha találsz olyat, aki megfelel az igényeidnek.

6/25 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan férfit aki 29 éves és szűz. De nem azért szűz mert válogat, hanem mert olyan bamba és visszafogott,smucig, unalmas egy alak hogy nem kell senkinek. És aránylag jól is néz ki, mégse jó senkinek, elég ha megszólal.
 7/25 A kérdező kommentje:
Kisebb defektek: ribanc, buta, dohányos, csúnyácska, eltérő jövőkép, stb...
2013. márc. 23. 16:41
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen tökéletes ember mindenkinek vannak hibái, és valószínűleg te sem az első csajnál fogsz leragadni. Kár a defekteket nézni. Aztán majd elérsz egy bizonyos kort és majd mindegy lesz csak legyen valaki , és akik most lehettek volna sokkal jobbak voltak mint ami ezután jönni fog, nem biztos de én nem hagytam volna ki semmit mert ki tudja holnap elüt a busz és bármi történhet.
2013. márc. 23. 16:43
 9/25 A kérdező kommentje:
Az utolsónál a mái napig sajnálom, hogy több f@szt fogott mint kilincset. Hiába tetszett benne ezen kívül minden.
2013. márc. 23. 16:43
 10/25 anonim ***** válasza:
Miért zavar ha dohányzik?
2013. márc. 23. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!