Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 vagyok és még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 vagyok és még nem volt barátnőm. Tini szóval élve: ciki vagyok?

Figyelt kérdés
Kb. 10 kapcsolatom lehetett volna, csak egy igent kellett volna mondanom. Most ezért ciki meg gáz vagyok? Azért, mert nem jövök akárkivel össze? Mindegyiknek volt valami kisebb defektje, ami miatt nem akartam velük összejönni. Jó tudni, hogy ezért elítélik az embert.
2013. márc. 23. 16:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hol ismerkedsz hogy ilyen csajok tetszenek meg?
2013. márc. 23. 16:45
 12/25 A kérdező kommentje:
Mert én sem dohányzok. Rosszul vagyok a füsttől, büdös tőle a pofája és meg sem bírnám csókolni. Csak veszekedéseket szülne, ha dohányossal jönnék össze.
2013. márc. 23. 16:45
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem
2013. márc. 23. 16:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nem az a gáz, ha valakinek x idősen nem volt még kapcsolata, hanem az, hogy ha semmit sem tett még érte, hogy ez az állapot változzon."

Lehet meglepően hangzik, de nagyon sok embernek nem életcélja az, hogy legyen párja.

Kérdező, gáznak nem gáz, az a gáz, hogy aprócska dolgok miatt kiszelektálod a normális embereket is. Minek zavar téged, hogy a csaj aktív szexuális életet élt előtted? Ha a pasija lettél volna, nyilván nem folytatta volna az életvitelt. Nyilván te sem örülsz annak, ha valaki elküld csak azért, mert még nem volt csajod, ez hülyeség. A problémád az, hogy borzasztó rugalmatlan vagy, és vársz a tökéletesre, márpedig olyan nem létezik. Vagy az elvárásaidon változtass, vagy ne nagyon várj arra, hogy eljön az, aki minden eges pontodnak megfelel. Olyan nincs.

2013. márc. 23. 17:05
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Hát eléggé ciki vagy.Mert hülye vagy,és azért nem volt még senkid.És ez rosszabb,mint ha csúnya lennél.
2013. márc. 23. 17:24
 16/25 anonim ***** válasza:
A válogatást megértem, nekem sem volt sokáig kapcsolatom, de csak azért kigolyózni valakit, mert dohányos, hát... a dohányzás csak egy külsőség, nem egy durva hiba, le lehet róla szokni. És annyira nem is büdös. Csak egy kicsit.
2013. márc. 23. 18:41
 17/25 A kérdező kommentje:
Ti beérhetitek a kevéssel. Nem az én dolgom.
2013. márc. 23. 18:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele de tartós kapcsolatra ex "k*rva" nem kéne, dohányosnak adnék még esélyt ha elöttem nem gyújt rá, a füst szagát én se írom. A többi annyira nem vészes
2013. márc. 23. 20:03
 19/25 anonim ***** válasza:

Kevéssel? A szerelmemnek is vannak hibái, mégis csodálatos, tele van értékekkel. :)

Nem hiszem, hogy az kevés lenne, de te tudod. :D Mondom perfekcionista vagy, esélyt sem adsz az összecsiszolódásra, mondjuk te szerintme nem is alkalmazkodnál. :D

2013. márc. 23. 20:10
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem ismerem nálam nagyobb kompromisszumra képesebb embert, és ezt nem viccből mondom.
2013. márc. 23. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!