Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hamis képpel, személyiséggel ismerkedtem a neten és megszerettem így valakit? Hogy szerezzem meg így ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Nálam egy szebb pasi képével és egy jobb ember személyiségével chateltem.

Jött egy lány és napi szinten beszélünk, ő is eléggé oda van "értem" (érte). Már napi szinten felhozza a talit, de én emiatt nem találkozhatok vele. Mi lesz így? mi legyen?

2013. márc. 23. 14:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Pfff... Ja, nyilván bármi esélye lesz, ha közli, hogy az egész "kapcsolatot" hazugságokra alapozva kezdte el építgetni.

Egyszer jártam már így, srác elmondta mivan, először tök mérges lettem, aztán végiggondoltam, hogy mekkora szánalom ez, aztán röhögve letiltottam. Ne haragudj, de az, hogy csúnya vagy esetleg, arról persze nem tehetsz, de hogy ennyire alja módon hazudsz mindenről és becsapod ezt a lányt, az csak és kizárólag a te döntésed, és ez téged minősít...

Sehogy nem fogod megszerezni, ha nem akarod, hogy elküldjön a kva anyádba, töröld le te és hallgass az igazságról.

2013. márc. 23. 15:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Mit gondolsz, mit szól a lány, ha meglát egy nemcsak külsőre, hanem személyiségre is teljesen más embert, mint aki iránt érdeklődik?

Te hogy reagálnál, ha valaki úgy kezdené veled az ismerkedést, hogy becsapna, visszaélne a bizalmaddal, hülyére venne?

Nem kifogás, hogy ha magadat adtad volna, nem ismerkedett volna meg veled! Így sem veled ismerkedett meg, hanem egy kitalált alakkal.

Nem sok esélyt látok, hogy nem küld el a p.csába és ha ezt teszi, jogosan teszi.

2013. márc. 23. 15:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Semmi értelme új hazugságokkal előállni hogy megváltoztál. Az a legkevesebb amivel magadnak és persze -ha tényleg megszeretted- neki tartozol hogy bevállalod hogy mit műveltél. Egy nő se hazug, gerinctelen férfit keres aki megbízhatatlan és minden apróságban átbassza. Csak magad alatt vágod a fát ha tovább hazudozol, és nem csak ezzel az egy csajjal kapcsolatban hanem a későbbiekkel is. Szedd össze magad

22F

2013. márc. 23. 15:20
 14/21 A kérdező kommentje:

Ezért kéne hogy segítsetek, milyen újabb hazugságot találjak ki?

(Beteg lettem meghíztam stb, Jajj véletlenül rossz képet küldtem stb)

2013. márc. 23. 15:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Magadat járatod le ha ilyeneket találsz ki hogy "rossz képet küldtem" meg "azóta meghíztam". Ennyire ostobának nézed hogy nem tud megkülönböztetni 2 embert?? Legyél férfi és vállald fel amit csináltál, a hazudozáshoz szerintem senki nem fog asszisztálni mert gerinctelenség hogyha továbbra is átvered szegényt. Rohadtul szeretheted.
2013. márc. 23. 15:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Te még mindig hazudozni akarsz? Pff hát az eszem megáll. na ezért nem ismerkedem netről. Feltöltenek egy adonisz fotót a valóságban meg egy elhízott ember jön. De ez még csak a kisebbik probléma a külső de ki tudja mit kamuznak még össze vissza. Egyébként nem csak a képpel van a probléma, egy jobb ember személyiségével chateltél. Úgy is kiismer ráadásul a kamuzásra is rájön. Ne nézd hülyének a másikat. De kurv@ nagyot fogsz koppanni és belefulladsz a saját hazugságmocsaradba.
2013. márc. 23. 15:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondod komolyan,hogy újabb hazugságot akarsz kitalálni?Mekkora szemétség már!
2013. márc. 23. 16:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Mondd el neki az igazat. Ne csak simán töröld...joga van sztem tudni.
2013. márc. 23. 16:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Hazudd azt, hogy érdekel ő milyen, mit gondol, nem csak pinára hajtasz. Most úgy tűnik, hogy csak meg akarnád húzni vagy csak szórakozol vele és egyáltalán nem érdekel a lány.
2013. márc. 24. 01:36
 20/21 anonim ***** válasza:
ha csak a kép zavar, akkor küldd el privátba mind a kettőt, megmondom mit mondj. bár kicsit sem támogatom, mondd el neki az igazat.
2013. márc. 31. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!