Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha van barátotok, akit tényleg igazán szerettek, hogyan viszonyúltok más férfiakhoz?
Mondjuk úgy hogy a barátom az egyetlen aki érdekel senki mást nem tudnék igy szeretni
Ès másik "pasikról" nem akarok tudomást venni.
De ha valaki kedves velem vagy kérdez valamit akkor nem csinálok úgy mintha nem hallanám xD
Én ugyanúgy eldumálgatok srácokkal olyankor is, meg hülyéskedünk. Néha esetleg pikánsabb témákban is belemegyünk ilyen kis csipkelődésekbe, ami kívülről talán tűnhetne flörtölésnek, de ez abszolut csak haveri szinten megy. Ez nekem a természetemből adódik, ilyen vagyok. De attól még nagyon szeretem a párom, kizárt, hogy komolyan elgondolkodjak, ki az a srác, akinek majd utána lenne nálam esélye. Ha szeretek valakit, akkor eszembe se jut ilyen. Olyan esetleg előfordul persze, hogy helyesnek tartok egy srácot, vagy valami, de sose gondolkodok olyanon, hogy mi lenne ha összejönnénk.
A lányoknak más-más hozzáállásuk van a fiúkhoz, sokszor nem lehet kiigazodni rajta, mikor mit/kit akarnak. De ha komoly barátja van, akkor szerintem ne nagyon törd a fejed ilyeneken, mert nem hiszem, hogy úgy néz rád, mint akivel lehetne majd a jövőben valami. Legalábbis ha tényleg szereti a srácot, akkor nem.
Meg hát, ki tudja, mikor fognak szakítani. Addig várni akarsz, csak mert lehet, hogy tetszel neki? Ha foglalt valaki, arra felesleges várni.
19/L
Köszönöm utolsó, igen így belegondolva ez tényleg buta gondolat, hogy esetleg úgy tekinthetne rám mint az elkövetkező párjára.
Csak sajnos tényleg tetszik nekem. Annyira, amennyire eddig még soha senki. Úgy érzem ő nagyon más. Most tényleg úgy érzem, hogy hozzá hasonlót aligha fogok találni. Ezért jutnak eszembe ilyen kérdések.
Nyugi, minden lánynál azt gondolja az ember, hogy hozzá hasonlót nem is fog találni ;)
És tudod mit? ez igaz is. Mindenki egyedi és különleges a maga módján.
Más pasi olyankor nem létezik.
Nem felejtek el élni, szóval nem bannolom a barátaimat, de flört és hasonlók kizárva.
Na igen
olyankor csak ő létezik
Csak ő jár a fejemben csak rá tudok gondolni egész napomat ez tölti ki.
nem is látok nem is hallok olyankor másokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!