Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha van barátotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha van barátotok, akit tényleg igazán szerettek, hogyan viszonyúltok más férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik nekem, de már van egy barátja. Úgy érzem elég nagy a szerelem köztük. Ne értsetek félre, nem akarom őket szétválasztani. Csak nem tudom eldönteni, hogy én esetleg tetszem e neki vagy sem. Jól eltudunk beszélgetni, de nincsenek jelek. Ennek az oka, lehet az is, hogy van barátja, és ezért nem akar engem feleslegesen húzni, hiszen úgysem lehetne belőle semmi. De mi van, ha azért nincsenek jelzések, mert egyszerűen nem jövök be neki ? Nem tudom melyik lehet az oka. Szeretném tudni, mert lennének vele terveim hosszabbtávra, ha majd esetleg megint szabad lesz, de lehet teljesen fölösleges vele kapcsolatban reménykednem.
2013. márc. 23. 02:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk úgy hogy a barátom az egyetlen aki érdekel senki mást nem tudnék igy szeretni

Ès másik "pasikról" nem akarok tudomást venni.

De ha valaki kedves velem vagy kérdez valamit akkor nem csinálok úgy mintha nem hallanám xD

2013. márc. 23. 02:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Én rá se birok nézni más pasira.. 18/L
2013. márc. 23. 02:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Én ugyanúgy eldumálgatok srácokkal olyankor is, meg hülyéskedünk. Néha esetleg pikánsabb témákban is belemegyünk ilyen kis csipkelődésekbe, ami kívülről talán tűnhetne flörtölésnek, de ez abszolut csak haveri szinten megy. Ez nekem a természetemből adódik, ilyen vagyok. De attól még nagyon szeretem a párom, kizárt, hogy komolyan elgondolkodjak, ki az a srác, akinek majd utána lenne nálam esélye. Ha szeretek valakit, akkor eszembe se jut ilyen. Olyan esetleg előfordul persze, hogy helyesnek tartok egy srácot, vagy valami, de sose gondolkodok olyanon, hogy mi lenne ha összejönnénk.

A lányoknak más-más hozzáállásuk van a fiúkhoz, sokszor nem lehet kiigazodni rajta, mikor mit/kit akarnak. De ha komoly barátja van, akkor szerintem ne nagyon törd a fejed ilyeneken, mert nem hiszem, hogy úgy néz rád, mint akivel lehetne majd a jövőben valami. Legalábbis ha tényleg szereti a srácot, akkor nem.

Meg hát, ki tudja, mikor fognak szakítani. Addig várni akarsz, csak mert lehet, hogy tetszel neki? Ha foglalt valaki, arra felesleges várni.

19/L

2013. márc. 23. 03:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, igen így belegondolva ez tényleg buta gondolat, hogy esetleg úgy tekinthetne rám mint az elkövetkező párjára.

Csak sajnos tényleg tetszik nekem. Annyira, amennyire eddig még soha senki. Úgy érzem ő nagyon más. Most tényleg úgy érzem, hogy hozzá hasonlót aligha fogok találni. Ezért jutnak eszembe ilyen kérdések.

2013. márc. 23. 03:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gyorsan verd ki a fejedből és keress mást, még ha nehéz is. Minél jobban beleéled magadat annál rosszabb.
2013. márc. 23. 04:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Nyugi, minden lánynál azt gondolja az ember, hogy hozzá hasonlót nem is fog találni ;)

És tudod mit? ez igaz is. Mindenki egyedi és különleges a maga módján.

2013. márc. 23. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szerelmes vagyok, akkor férfiként egy pasira se nézek. Eldumálgatok, elbratyizgatok velük, de ennyi. Nem adok flört jeleket, semmit. Ha nagyon szerelmes, akkor kár a gőzért...
2013. márc. 23. 10:21
 8/10 Dalmuschkaaa válasza:
Én olyan lány vagyok, akinek mindeig több fiú barátja volt, mint lány. Ezért a legjobb barátom is fiú. Így amikor barátom volt én ugyan úgy voltam a haverjaimmal, mint elötte. A barátom, pedig el fogadta, hogy én ilyen vagyok, és vagy a fiúkkal fogad el vagy elfelejt. De ettől függetlenül őt szerettem. A többiek csak haverok voltak. És ezzel mindenki tisztában volt.
2013. márc. 23. 10:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Más pasi olyankor nem létezik.

Nem felejtek el élni, szóval nem bannolom a barátaimat, de flört és hasonlók kizárva.

2013. márc. 23. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Na igen

olyankor csak ő létezik

Csak ő jár a fejemben csak rá tudok gondolni egész napomat ez tölti ki.

nem is látok nem is hallok olyankor másokról.

2013. márc. 24. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!