Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Masok kapcsolataban is problem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masok kapcsolataban is problema a facebook?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 19:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nem. Miért lenne?
2013. márc. 22. 19:43
 12/31 anonim ***** válasza:
Nem probléma nálunk. Megbeszéltük hogy az exeinket nem jelölgetjük ismerősen nem nézegetjük nem tartunk velük kapcsolatot és kész. Amúgy megbízunk egymásban. Sok időt amúgy sem töltünk vele, van jobb dolgunk is!
2013. márc. 22. 19:44
 13/31 anonim ***** válasza:
A Facebook, vagy bármilyen közösségi oldal SOHA nem a probléma forrása egy kapcsolatban, maximum egy probléma következménye mutatkozik meg ott.
2013. márc. 22. 19:48
 14/31 anonim ***** válasza:
A probléma az emberekben van,nem az oldalban.
2013. márc. 22. 19:52
 15/31 anonim ***** válasza:

Attól függ, láttam már facebook függőség miatt szétmenni párokat, vagy a hölgyemény túl sok mindent osztott meg a barátaival,illetve párkapcsolat alatt ott bonyolították a flörtöket, amivel személyesen nincs gond, pár pillantás, de leírva azért egész másként hat.

Szégyellem, de egyszer én is kiborultam a facebook miatt :D Amikor a vőlegényem tudtam, hogy utálja és a saját családját nem jelöli be ismerősnek, viszont a lányt, aki tetszik neki láthatóan és pechjére én is ismerem azonnal bejelölte.

Nyilván nem a Facebook az alapvető probléma, hanem az emberi hozzáállás, ez csak inkább közvetíti.

2013. márc. 22. 19:53
 16/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ez baromi sok kapcsolatban probléma-forrás annak ellenére, hogy itt természetesen senkinek nincs rá ideje, hogy használja, meg nincs rá igénye, mert ejj micsoda hülyeség (mondják ezt azok, akiknek viszont van arra elég ideje, hogy itt válaszolgassanak, idegeneknek, az ismerőseik helyett... na de ez csak kitérő volt, csak zavar ez az itteni álszentség)

Viszont ha belegondolsz, nem a facebook a probléma, hanem gonodlom az, hogy a párod ott flörtölget esetleg valakivel, vagy egy adott lány/srác dolgait mindig lájkolja, bókol neki, vagy kétértelmű üzenetek...

Csak tudod ha a facebook nem lenne, ezt akkor is megtenné, így én azt mondom, inkább legyen csak nyugodtan bárkinek, legalább jobban nyomon lehet követni a dolgokat... mert attól, hogy valaki törli onnan magát, a valóságban még ugyanúgy csapná a szelet az adott csajnak/pasinak.

Szóval nem a facebook itt a hibás, hanem az, hogy mennyire nem tisztelik egymást a párok, és nyilvánosan "megalázzák" egymást.

Nálam szerencsére még sose volt probléma a facebook-ból, remélem így is marad.

2013. márc. 22. 20:03
 17/31 anonim ***** válasza:
én speckó nem mondom, h hülyeség. sőőőőt:) ruhákat is árulok fb-n keresztül szóval még erre is jó. nem mondom, h az exemnél pl. nem okozott gondot, de ott akkor is gondok voltak, amikor még nem is volt fb-nk.. szal.. a hiba az emberekben van, nem az oldalban. ez tény.
2013. márc. 22. 20:19
 18/31 anonim ***** válasza:
nekem nem probléma. de persze és nem is függök rajta napi 28 órát és nem írom azt is hogy kimegyek sz.rni
2013. márc. 22. 20:24
 19/31 anonim ***** válasza:
17-es: Milyen ruhákat?
2013. márc. 22. 20:31
 20/31 anonim ***** válasza:

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

A facebook egy eszköz. Azt lehet normálisan, meg lehet rosszra is használni.

Egyébként nem is pontosan értem, hogy mi a kérdés? Miért lenne gond? Mert túl sokat facebookozik? Egy normális kapcsolatban másképp nem lehet probléma forrása egy internetes oldal.

Vagy mert mással "kavar" facebookon? Ott már bocs, de nem az oldal a ludas, hanem az egyén.

2013. márc. 22. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!