Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most aggódnom kellene?

Figyelt kérdés

Megláttam a gépünkön, hogy a barátom volt barátnője írt neki emailt.Hogy mit azt nem tudom, gondolom érdeklődik.A barátom még nem látta, hogy írt a csaj,de mi lesz ha meglátja?

Szeret a barátom, de annó régen ezt a lányt is szerette, bár igaz, hogy a lány csúnyán el bánt vele és csak játszott akkoriban.Elvileg van barátja a lánynak.

Mi van, ha feltőrnek a régi érzelmek és elkezdenek találkozgatni a hátam mögött?Most aggódjak, vagy elvileg semmi okom nincs rá?Bár egy kicsit félek, hogy majd az a lány elszakít a barátomtól(bár ezen még korai agyalnom)

2009. szept. 17. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kéne.
2009. szept. 17. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még ne aggódalmaskodj ezen. Ha igazán szeret a barátod akkor úgysem fog júra összejönni a régi barátnőjével. Nekem most van barátom, de a volt barátommal is néha beszélek, de az nem azt jelenti, hogy vissza is térnék hozzá. Annó én is szerettem a volt barátom, de jelenleg van egy jól működő kapcsim és azt nem adnám fel a régi miatt ami nem működött.
2009. szept. 17. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggódj. De a párodnak ne mond el, hogy láttad az email, de figyeld, hogy miután ő elolvasta, furcsán fog e viselkedni, vagy elmondja e neked egyáltalán.
2009. szept. 17. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nyugodj meg nem lesz semmi baj ha igazán szeret a párod akkor nem fog megcsalni:)! Amúgy az én párom is beszélget a volt barátnőjével akit nagyon szeretett de most itt vagyok neki én :$ és semmi se állt még közén 3 év alatt:) Szóval nyugodj meg nem lesz semmi baj. Ha meg végképp dühít a dolog akkor kérdezz rá nyugodtan:). Sok sikert!!!!

2009. szept. 17. 12:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát remélem minden rendben lesz,mert nem szeretném elveszíteni!

2009. szept. 17. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként mióta vagytok 1ütt? Hány évesek vagytok?
2009. szept. 17. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezért nem szoktam nézegetni a barátom magánleveleit. A végén még félreértek valamit, elkezdek féltékenykedni ok nélkül, és tönkremegy a kapcsolatom. Szerintem tanuljátok meg tiszteletben tartani egymás magánügyeit, nem kell folyton a postáját bújni! Attól, hogy együtt vagytok és szeretitek egymást és sok mindent elmondtok egymásnak a saját magánéletetekről, lehetnek olyan dolgaitok, amik nem tartoznak a másikra.
2009. szept. 17. 13:40
 8/8 A kérdező kommentje:

8 hónapja és 23/25 évesek vagyunk.

Én szeretem az őszinteséget, nem kutakodok utána, csak amikor be akartam lépni akkor az övé jött be(valszeg nem lépett ki és autómatikusan visszalépett az ő leveleihez)

Amúgy nem hiszem, hogy elmondaná, hogy ha majd találkoznak,mert nem akarja hogy félre értsem.De azt sem akarom, hogy hazudjon, ghogy ha rákérdezek, hogy ha esetlek valamikor később jön haza.Munkán kívül, szinte mindig együtt vagyunk.

A barétomban megbízok .Nem is ő miatta aggódok, hanem a lány miatt, hogy majd össze hord mindenfélét és kikezd vele.Bár annyira nem ismerem a lányt,de akkor is félek tőle!(én minidg is túlságosan aggódó voltam egy kapcsolatban, ha már nem féltem, akkor már tudtam, hogy baj van az érzelmeimmel, szóval ha szerelmes vagyok akkor félek, hogy elveszítem a páromat)

2009. szept. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!