Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Mar 4 honapja vagyok egyutt a baratommal, es a kapcsolatunk, mostanaban egy kicsit mindha megromlott volna... nem tudom... ojan furcsan szokott viselkedni, egesz nap nem is ir csak este mikor neki kedve tamad legtobbszor 9kor van mikor 10kor, h menyek el hozza, de mindig ezt csinalja az utolso pillanatban szol, es en meg ugorjak rogton mikor neki megfelel.... de ez meg semmi, mikor pl. megbeszeljuk h 7-8-kor talalkozunk, akkor is mindig en irok neki, mindig kesik, de nem 10-15 percet hanem orakat... multkor is 2 ora hoszat avrtam, mar a siras hataran alltam mikor vegre pdatolta apofajat... aztan mikor rakerdeztem h hol volt, hat o beszelgetett a tallakozott a baratjaval, es elmult az ido! kezdem ezt mar unni, montam is neki h valtoztasson ezen, de nem er semmit... hanme most mar ugy gondoltam irok ide, h mit tegyek, mert van egy srac az osztalyomban aki nagyon aranyos, es segitokesz meg minden, szoktunk beszelgetni is, smst is eleg sokszor ir... (most jarok elsobe (kozepsuli)) szoval nem ojan regota ismerjuk egymast, es eszrevettem h oran eleg sokszor ramnez, meg mosolyog, es hat mindha bejonnek neki, de nem vagyok benne biztos! de nekem nagyon bejon es meg hozza nagyon aranyos! nem tudom hogy mit tegyek, Szakitsak a baratommal, aki mostanaban eleg hujen viselkedik velem, es probaljak kozeledni ehhez a masik srachoz, aki az osztalytarsam, es hat eleg kinos lenne... vagy inkabb maradjak a baratommal es evval a masikkal legyek csak barat? nem tudom hogy mit tegyek, nagyon faj, amit a baratom csinal, pedig o azt mondja h \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'szeret;; de valahogy nem tudom mar neki elhinni... :( kicsit hoszura sikeredett de remelem nem gond...
2009. szept. 17. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha jo szenvedned, meg a tudat hogy mast fenyképez, mikor ott vagy mellette,akkor maradj vele!Ha mar akkor mast fenykepez, ha ott vagy te is, mit gondolsz mit csinal, ha nem vagy ott???
2009. szept. 17. 15:14
 12/12 anonim ***** válasza:

figyel ha szereted, akkor maradj vele, de viszont hiába szereted, ha nem is törődik az érzéseiddel, NAH MEG VELED SEM, mond el neki ezeket , és beszéljétek meg minden problémátokat, és ha még ezután sem változik szakíts vele,mert lehet h. nem ő volt az igazi.

dönt okosan, fiatal vagy még, előtted az élet!:-)

2009. szept. 20. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!