Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Mar 4 honapja vagyok egyutt a baratommal, es a kapcsolatunk, mostanaban egy kicsit mindha megromlott volna... nem tudom... ojan furcsan szokott viselkedni, egesz nap nem is ir csak este mikor neki kedve tamad legtobbszor 9kor van mikor 10kor, h menyek el hozza, de mindig ezt csinalja az utolso pillanatban szol, es en meg ugorjak rogton mikor neki megfelel.... de ez meg semmi, mikor pl. megbeszeljuk h 7-8-kor talalkozunk, akkor is mindig en irok neki, mindig kesik, de nem 10-15 percet hanem orakat... multkor is 2 ora hoszat avrtam, mar a siras hataran alltam mikor vegre pdatolta apofajat... aztan mikor rakerdeztem h hol volt, hat o beszelgetett a tallakozott a baratjaval, es elmult az ido! kezdem ezt mar unni, montam is neki h valtoztasson ezen, de nem er semmit... hanme most mar ugy gondoltam irok ide, h mit tegyek, mert van egy srac az osztalyomban aki nagyon aranyos, es segitokesz meg minden, szoktunk beszelgetni is, smst is eleg sokszor ir... (most jarok elsobe (kozepsuli)) szoval nem ojan regota ismerjuk egymast, es eszrevettem h oran eleg sokszor ramnez, meg mosolyog, es hat mindha bejonnek neki, de nem vagyok benne biztos! de nekem nagyon bejon es meg hozza nagyon aranyos! nem tudom hogy mit tegyek, Szakitsak a baratommal, aki mostanaban eleg hujen viselkedik velem, es probaljak kozeledni ehhez a masik srachoz, aki az osztalytarsam, es hat eleg kinos lenne... vagy inkabb maradjak a baratommal es evval a masikkal legyek csak barat? nem tudom hogy mit tegyek, nagyon faj, amit a baratom csinal, pedig o azt mondja h \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'szeret;; de valahogy nem tudom mar neki elhinni... :( kicsit hoszura sikeredett de remelem nem gond...
2009. szept. 17. 11:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha abarátod csak késő este hív át, lehet h csak atested szereti.

Viszont az osztálytársi kapcsolatok sztem nem jó ötlet, mert ha szakítotok az olyan ciki utána...mindennap látni egymást, tudja az egész osztály stb.

2009. szept. 17. 12:03
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Ismerős helyzet.Elég egyértelmű dobd a régi hülyét jöhet az új normális.
2009. szept. 17. 12:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, tul fiatal vagy meg ahhoz, hogy olya fiuval szenvedj aki nem torodik veled!!Arra raersz kesobb is:)Elvezd a fiatalsagodat, de olyasvalakivel aki tenyleg torodik veled, s akivel boldog vagy, nem pedig bankodsz miatta.A 4honap pedi meg nagyon nagyon pici ido ahhoz, hogy ilyen legyen hozzad.Mi lesz kesobb??Ha szereted ot, adj neki ultimatumot:Vagy megvaltozik, vagy elhagyod!!Ha nem valtozik, hagyd el!Mit fogsz vele szenvedni??megeri??

21éves tapasztalattal rendelkezo lény irja ezt neked...A 4 honap pedig nem már-ahogy irtad,hanem CSAK!

2009. szept. 17. 12:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sorry...nem lény,hanem lány:))))))))))))
2009. szept. 17. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"lény" :D

hát, nem tudom... ha én komolyan gondolok valamit is egy lánnyal kapcsolatban, nem váratom órákat, hanem szólok a havernak, hogy bocsi, de megyek... dobd szerintem

2009. szept. 17. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
12.04-te egyben lény is vagy:) Én is írtam már el de nem javítottam ki mikor utólag észrevettem mert gondoltam, elvégre is lény is vagyok:)
2009. szept. 17. 12:20
 7/12 A kérdező kommentje:
ja meg azt kihagytam hogy a mult heten voltunk az egyik haverjanal es voltak ott valami csajok.... mikor odaertem elontott a duh... persze uralkottam magamon, es figyeltem hogy mit csinal! az egyik baratjat lefogtak es jol megteptek a hajat... szoval nagyon roszul nezett ki.... es majd a pasim lefenykepezi, oke ez meg semmi, de eszrevettem h nem csak egy kepet csinalt mikor csinalta volna a kovetkezot a hata moge leptem es lattam hogy az egyik csajt venne be, rakerdeztem hogy mit csinal?! es azt monta csak fenykepezi a baratjat... persze nem hittem el, kihivtam (hogy ne csinaljak ott benc cirkuszt, bar megerdemelte volna) es elkertem a telefonjat, nem nagyon akarta odaadni, es meglattam hogy a haverja csak felig van benne es az egyik csajt fenykepezte, elontott aduh es jol lehortam, megfogtam magam es hazamentem, utannamjott es addig konyorgott meg meg nem bocsajtottam neki, aztam tuttom szerint o is hazament... azert ez mar egy jel... h nem kellene vele lennem?! nem? de ha szeretem..... :((
2009. szept. 17. 12:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A szakítás mindig fáj, de jobba jársz. Nem lehet tudni,hogy ő igazából volt e azzal a csajjal akit fényképezett. Letet nem te vagy az egyetlen neki.
2009. szept. 17. 12:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el a francba és keress normális srácot..
2009. szept. 17. 13:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts a barátoddal! Válaszd helyette az értelmesebb osztálytársadat. A leírtak alapján tuti hogy bejössz neki.
2009. szept. 17. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!