Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mondja hogy szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja hogy szeret és miért nem közeledik hozzám sose?

Figyelt kérdés
Hello barátnőmmel eggyütt vagyunk pár honapja és azt vettem észre hogy ha eggyüt vagyunk társaságba ő sose jön oda hozzám nem tudom mi lehet az oka de folyton én kezdeményezek mindenben sose mondta még hogy szeret én sokszor mondtam neki pedig érzem hogy szeret de nem mondja meg mindig megvárja hogy én kezdeményezzek ez valyon miért lehet? kiprobáltam egyszer hogy nem foglalkoztam vele ugy és kicsit rossz kedvem is volt kiváncsi voltam hogy odajön e megkérdezni hogy mi bánt ... hát nem igy történt a legjobb barátnője jött oda és vele dumáltam végig ezután én nem foglalkoztam vele és hagytam majd a végén dumáltunk akkor meg ugy mintha semmi nem történt volna...vagy én látom hülyén a srácoknak kell folyton kezdeményezni és a barátnőjük után rohanni folyamatosan? sose hív mindig én hívom fel 1-2 szer küldött sms t és ennyi volt eddig... bár tudom hogy nekem kell kezdeményeznem de azért néha nekem is jólesne ha csak ugy felhivna vagy ha nem csak én rohangálnék utánna társaságban...? mert nálunk ez van... nem tudom hogy hogyan változtathatnék a dolgon
2008. jún. 10. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szereted-e a pasid? A válaszom legyél sokat vele de ha nem kedvel akkor lépj túl rajta ! De megakarod tudni hogy szeret -e? ez a kérdés könnyű kérdezz dolgokat tőle vagy a haverjaitól:Mikor szívünk először összedobbant, mikor a szemed rámnézve lángra lobbant, mikor csókod először ajkaimra égett énmár akkor úgyéreztem MEGHALOK ÉRTED írta :Toldi Nikolett 5b tanuló Sóskúton.
2010. nov. 29. 17:38
 12/12 anonim válasza:
Szia lány vagy vagy fiú vagy?:( :)
2011. máj. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!