Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja hogy szeret és miért nem közeledik hozzám sose?
Szia! Ha ez az első kapcsolata, akkor lehet, h nem nagyon tudja, h hogyan viselkedjen. Pl társaságban sokan nem szeretnek összecuppanni. Meg aztán a mi lányok sokszor érezzük úgy, h ez a pasi dolga. Az elején még tényleg az, de utána a lányok i skezdeményezhetnek :-)
Szerintem is mond el neki, amit itt leírtál, nem fog megsértődni. De az is lehet, hogy tényleg nem érez úgy irántad, ahogyan te szeretnéd :-(
Első válaszoló voltam
hm...valoszinuleg uj neki a helyzet es meg O sem tudja igazan mit is akar...bonyolult dolog ez, de meg nem azt jelenti h nem szeret...meg csak 2 honap telt el...hasonlo voltam a baratommal, az elejen, de nem azet mert nem szerettem csak egyszeruen probaltam h milyen szerepet is kell majd jatszanom...nem akartam nyomulni egyfolytaban en keresni...most pedig ott tartunk h ha O bant meg engem akkor is en kerek bocsanatot:D (jo na kepletesen szolva) ha lenne fel eves a kapcsolat azt mondanam ne eroltessetek ami nem megy, de erre meg nem tudom azt mondani...kicsit legyel turelemesebb, akar mondd el neki h ez zavar h igy viselkedik, en biztosan megmondanam a baratomnak, ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat akkor megfogja fontolni, es a baratai elott is...az utcan is...veszekedesek utan...MINDIG ott lesz melletted, hagyd h teljen meg egy kis ido, de beszeljetek...kerek perec mondd el neki h mit gondolsz, es ne kertelj.
Ja es hozzateszem,(emlitetted hogy a baratnodnek tettszel kulsoleg egesz biztosan) az azert edes keves egy kapcsolathoz...nekem sok srac tettszik kulsoleg, es lehet h vannak szebb sracok az en baratomnal, de nekem O a mindenem mert SZERETEM, es hidd el nem a kulso szamit (vagy nem csak, nezopont kerdese)...de egy komolykapcsolatnal plane...Biztos vagy abban h akkor is szeretne ha most (Isten orizz) levagnak a fel karodat, vagy megegnel vagy... szoval erted mit akarok mondani???
Beszelj a baratnoddel, 17 ebvesen mar meglehet ezt beszelni, csak magabiztosan s ne sertoen mondd neki amit mondassz, es mondd el h mennyire fontos neked...
No bocsi ha kaptal hideget meleget, kivanok MINDEN JOT nektek, es beszelgessetek sokat!!! Udv remelem segitettem
Majd írj h mi történt!!:)
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!