Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy nem szeret a barátom?

Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok, a barátom 18. Nyolc hónapja vagyunk együtt. Kezdetben eléggé döcögős volt a kapcsolatunk, de már ugy ahogy összeszoktunk, valahogy én mégis úgy érzem, nem szeret eléggé, nem kellek neki eléggé. Nm az a fajta tipus, aki kimutatja az érzelmeit, de van, amikor meg kenyérre lehetne kenni. NEm tudom miért, de mindig bennem van a féltékenység. Pedig nem csalt még meg soha. Mégis ugy érzem, nem fogalakozik velem eleget. Nem azt szeretném hogy körülugráljon. Ha pedig beszélni szeretnék vele erről a dologrol, általában az a reakciója, hogy már megint mi bajom van. De ahogy mondtam, van olyan időszak amikor meg azt látom rajta, hogy odavan értem :$.. Lehet azért van, mert fiatal még? Fél a túlzott elkötelezettségtől? Fiúk és lányok válaszát egyaránt várom.
2009. szept. 17. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
"Ha pedig beszélni szeretnék vele erről a dologrol, általában az a reakciója, hogy már megint mi bajom van."- Hát enm tudom, ez alapján akár azt is lehet mondani hogy nem nagyon szeret, egy jó kapcsolatban azért bármit meg lehet beszélni nyíltam és őszintén. Rám is rájön néha a féltékenység, és ha mondom a barátomnak, átölel, ölébe ültet és megbeszéljük:) És utána olyan jó, hogy elmúlik:)
2009. szept. 17. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez még annyira fiatal kapcsolat,hogy nem kellene a pasinak így viselkedni!

Lehet,hogy már elmúlt az amit irántad érzett.Ne haragudj,hogy ezt írom de ha ennyire nem foglakozik veled csak időnként akkor ez egy jel.Amit úgy tűnik időben észrevettél és léphetsz.Lehet keresned kéne egy másik pait aki figyel is rád és nem csak néha!

2009. szept. 17. 10:51
 3/6 A kérdező kommentje:
hát amikor féltékenykedek, akkor őis megszeretget meg mondja h nem kell feélnem, szeret, stb...
2009. szept. 17. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a női nem hajlamos arra, hogy intenzíven akarja érezni azt a perzselő szerelmet, ami az elején volt. Hát ez nem lesz így. Nem azért, mert bármi baj is lenne, de egy férfinek nincs szüksége folyamatos megerősítésekre, mondogatni folyton, hogy szeretlek, stb. Attól még megvan a szerelem, csak másmilyen. Időnként újra fellángol, akkor nagyon megy, máskor kevésbé. De a tűz ég!

Ha érzed is, hogy szeret, és ő biztosít is erről, akkor feleslegesen görcsölsz, mert csak az idegeire fogsz menni, ha folyton ezen agyalsz. Mert ne gondold, hogy olyankor te is ugyanolyan vagy, mint máskor! Neeem. Hiába nem mutatod, az látszik. Bízz benne, ha szereted!

2009. szept. 17. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A tűz metafora jó. Ha vigyázol rá és ápolgatod nem alszik ki. Ha jobban megnézed, nem mindig ég ugyanazzal az intenzitással, de ég. Pici szélnél, viharnál is másképp lobog! De ég! Ne aggódj!
2009. szept. 17. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem egy 18 éves kamaszsráccal kéne funtod. ha érett, felnőtt párkapcsolatot akarsz, keress 25 feletti pasit, ne gimnazistákra pazarold az idődet. hagyd meg őket a tinilányoknak
2010. jan. 20. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!