Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjünk vagy maradjunk?

Figyelt kérdés
Barátommal Pesten dolgozunk a vendéglátásban, 30 év felettiek vagyunk. Nagy a hitel, de ki tudjuk fizetni most. Csak nem tudjuk, hogy mi lesz pár év múlva, minimálbérre vagyunk bejelentve, így gyereket sem tudunk vállalni. Kapott a barátom egy munkalehetőséget Angliában. Nem tudjuk eldönteni, hogy menjünk-e. Adjuk fel az itteni munkánkat. Én menjek vele és ott majd úgyis találok munkát. És kezdjük el építeni ott a karriert? Nem késő? És ha pár év múlva vissza akarunk jönni?
2013. márc. 21. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha kimentek, pár év múlva már NEM akartok hazajönni, mert látjátok a különbséget.
2013. márc. 21. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtok angolul és fix az állás akkor menjetek. Én 34 évesen jöttem ki Angliába. Szóval nem vagytok még idősek hogy nekivágjatok. De egy jó tanács: nyelvtudás nélkül ne gyertek mert nem fogtok kapni melót. Ha mégis akkor minimálbéres meló lesz, és évekig egy szobában nyomoroghattok..
2013. márc. 21. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáljátok meg. Rengeteg ismerősöm kezdett ott új életet, és van olyan, aki ma már éttermet vezet. Nagyon sok magyar él kint, főleg Londonban, szerintem ne utasítsátok vissza. :) Nem árt a változatosság. :) Sok sikert!
2013. márc. 21. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
én is mennék!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 21. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kérdés.... MENJETEK!!!...(Itt nincs jövő) ...SOK SIKERT :)))) !!!
2013. márc. 21. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Még mindig fiatalok vagytok. Gyermeketek sincs. Menjetek, gyorsan, azonnal, minél előbb! Köd előttetek, köd utánatok. Ki ell használni ezt a lehetőséget, mert örökké siratnátok a bénaságotokat, ha itthon maradtok. Minden ismerősöm talált munkát, megtalálta a helyét, megtanulta a nyelvet,képes volt alkalmazkodni. Egytől-egyig boldognak mondják magukat.
2013. márc. 21. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Attól is függ, mennyivel többet ajánlottak ott, azazhogy mennyit lehet megtakarítani kint, amit hazahozhattok.

"nem tudjuk, hogy mi lesz pár év múlva, minimálbérre vagyunk bejelentve"

Ha a hitel nem kevesebb a minimálbéretek felénél, akkor evvel nagyon csúnyán megfoghat az adóhivatal!

Forinthiteletek van?

Ha devizahiteletek van, akkor ne fizessétek, mert az hibás termék, nem kell visszafizetni, ellenben kártérítést kaphattok a banktól.

2013. márc. 21. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Menjetek.
2013. márc. 21. 21:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Deviza hitel. És annyi mint a minimálbér. Ha meg nem fizetjük viszi a bank.
2013. márc. 21. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem menjetek! :)
2013. márc. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!