Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy Hard Rock-ot és Heavy Metal-t hallgató fiúval?
Miféle látásmód?:)
Én metálos vagyok, de közben operettes is. Milyen látásmódom van?:)
Metált hallgatok, a Párom mást.
Egy éve vagyunk együtt, tiszteletben tartva egymás zenei ízlését.
Ezt úgy értem, hogy nem erőltetjük a másikra a sajátunkat, ha meg valami jó azt tényleg elismerjük, nem élből lehurrogni.
Hogy látásmód társul hozzá, valami szinten igaz.
De ez is lehet pozitív és negatív, mind az egyénre nézve és arra, ahogyan a körülötte levőkhöz viszonyul.
Azok meg már emberi dolgok, és nem a zenétől függnek...
Milyen látásmód? o.O Eléggé érdekes általánosítás. Én ugyan nem hallgatok heavy metalt, csak powermetalt, de mellette rengeteg komolyzenét hallgatok. Kb. az összes zenehallgatásom 60%-át komolyzene teszi ki. Akkor én hibrid vagyok?
18ffi
A komoly zene és a metal elég közel van. De mi a baj a vokkal? Csak lusta írni, attól még lehet jófej. Én imádom a jó zenét, vagyis a metalt, bár nem látszik rajtam. Nem járok feketében meg ilyenek. És nagyon szeretem a rocker csávókat.
21L
Azt megértem, hogy a véleményemmel nem ért egyet mindenki, és lepontozzák... De abban mi a zavaró hogy 18 éves lány vagyok??? :DDDD
(tegnapelőtt 18:55 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!