Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem?

Figyelt kérdés

Fél éve lassan, hogy szakítottunk a bnőmmel!

Nem csúnya szakítás volt, barátok maradtunk!

A mai napig tartjuk a kapcsolatot! (msnen)

De!

Engem zavar, ha meglátom, hogy az msnjén más fiúknak van kiírva nevük! (pl. h (L) XY..)

Meg van, hogy "rámjön vmi" és csak rá tudok gondolni!

Máskor pedig nem is érdekel, sőt, van h utálattal gondolok rá!

Ezt nem nagyon értem miért van!

Szerintetek szeretem még?

(bár ha így is lenne, akkor se kezdeném vele újra!)

2009. szept. 16. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát.....lehet! De az is lehet hogy megszokásból vannak azok a gondolataid!
2009. szept. 16. 22:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Bár okosabb nem lettem! :(

Remélem írnak még!

És azt pedig mégjobban remélem, hogy nem vok szerelmes, mert kész szenvedés volt az az idő, míg együtt voltunk! :(

2009. szept. 16. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak hasonló érzéseim. Sokáig szerelmes voltam egy férfiba, aztán mi összevesztünk és nagyon megutáltam. Az után hol utáltam, hogy szerelemmel gondoltam rá, én se tudtam, hogy most akkor mi történik.

Nekem azt mondták, hogy ez azért van, hogy csak utálni szeretném, de viszont szeretem. Ezért van, hogy hol így gondolok rá, hol úgy. Ez bonyolult dolog. Probálj ne gondolni rá, aztán majd kiderül, ha találkozol vele legközelebb. 24 L

2009. szept. 16. 23:36
 4/5 anonim válasza:

Én is éreztem már így és azt hittem, hogy még szerelmes vagyok. Igazán csak akkor jöttem rá, hogy nem, amikor egy új kapcsolatba kezdtem. Biztosan hiányzik és talán pont azért, mert barátok maradtatok. Szerintem egy szakítás után kell valamennyi idő, amíg megtanultok újra egymás nélkül élni. És ha az ex ott van melletted, akkor ez borzasztó nehéz, szinte esélytelen.

Remélem, hamarosan találsz valakit, aki eloszlatja a kételyeket.. :)

2009. szept. 17. 00:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó válaszhoz komment:

lenne már, egy új szerelem!

De még nem érzem azt, h bele kéne vágnom!

2009. szept. 17. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!