Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foreverinlove kérdése:
Az a gyanum a baratom drogkereskedessel foglalkozik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csak allig ismerem... velem teljesen normalis, van munkahelye, de szabadidejeben eleg gyanusan viselkedik. Mondta neha fuvezik. Meg legeloszor mikor talalkoztunk megalltunk egy autonal, allitolagos baratjaval kellett valamit beszeljen. 5 percet ultek a kocsijaban s aztan elmentunk. Mar akkor gondoltam mi lehet, de arra gondoltam meg akkor csak maganak vett valamit. Ma megint talalkoztunk s 3x is ez a kep lejatszodott. Elso egy haznal volt, vitte magaval a penztalcajat s egy kis kek zacsit valamivel. Aztan meg ket autonal megalltunk, allitolag baratai.. itt nem volt nalla semmi csak beszelt veluk. Eleg kenyes a dolog, s ha nem igaz felek hulyenek nezne. Nem tudom hogyan kerdezzek ra vagy inkabb ne kerdezzek semmit s menekuljek. Csak az a baj hogy nagyon tetszik :(2013. márc. 20. 22:52
11/14 A kérdező kommentje:
Azt megertem, hogy normalis esetben a vevo megy az eladohoz, de mi van akkor, ha nem o az igazi elado, hanem csak az a szemely aki szetossza a megrendelest?
2013. márc. 20. 23:13
12/14 anonim válasza:
B...szátok meg csajok minek kell nektek mindig ilyen semmirevaló sz...r alak? Jó nektek ez? Menjetek ennyi erővel dubajozni arabok meg drogos ge.cik vannak ott is és még talán meg is fizetnek. Ha még akarsz normális életet magadnak hagyd ott a fenébe, éljen a kis zacsijaival meg a szereivel. Pünkösdi királyság ez, előbb-utóbb beledöglik ( lelövik kinyírják börtön, vagy maga a szer intézi el) De ha neked ez kell...agyatlanok vagytok komolyan
13/14 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nincs nekem szuksegem ilyenre, nehogy azt gondold. De mi van akkor, ha csak en reagalom tul a dolgokat? Pont ezert tettem fel a kerdest, hogy olyanoktol kapjak valaszt akik igazan tudnak valami okosat mondani s nem olyanok velemenyere vagyok kivancsi aki csak minden ismeretlent elitel. Elso latasra nem lehet elitelni senkit,foleg nem a nemzetisege miatt. Az a munkam, hogy utazom a vilagot es teljesen mas szemmel latom a dolgoat mint olyanok akik egesz eletunkben ki nem mozdultak a burokbol, ami az otthonuk!
2013. márc. 22. 02:08
14/14 anonim válasza:
Elarulok egy titkot. A fogyasztok 90%-a arulja is, mit gondolsz mibol veszi? :D Ritka aki csak fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!