Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem velem foglalkozik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem velem foglalkozik?

Figyelt kérdés
A barátom állandóan a neten lóg. Ezzel nem is lenne gond. De pl. vannak olyan esték, amikor csak azért marad otthon, hogy az exével cseteljen, mert a csaj azt mondta neki, csak így tudja kiheverni őt. És a barátom szánalomból beszél vele ennyit. Az exe még a képei alá is kommentelget olyan dolgokat, hogy már szóltam érte. De a pasim azt mondta, haverok lettek, törődjek ebbe bele, különben szakít velem. ja, és a csaj állandóan küldözget neki sms-eket is. Volt olyan hogy többször is felhívta a pasimat, mikor együtt voltunk és beszélgettek sokáig. Mondtam a pasimnak, hogy szakítsa meg vele a kapcsolatot, mert ez zavar engem. Erre annyit mondott: Nem tudok vele mit kezdeni. ???
2013. febr. 12. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Adj neki ultimátumot. Egyrészt az nem normális, hogy veled van és az exével tölti az időt virtuálisan, másrészt az sem igaz, hogy az exe így ki fogja tudni őt heverni. Sőt, gyakorlatilag így pont nem fogja kiheverni. Nyilván inkább vissza akarja szerezni.
2013. febr. 12. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
tényleg azt mondta, hogy törődj bele, különben szakít veled? és neked hogy tetszik ez az ultimátum? mi a véleményed?
2013. febr. 12. 12:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Mikor megismerkedtünk azt mondta a barátom az exéről, hogy állandóan féltékenykedett, idegbeteg volt, depis, kocsiból ki akart ugrani, késsel hadonászott előtte, stb... És hogy nem akar attól a dilis csajtól semmit. Meg hogy volt kórházban gyógyszertúladagolással a lány, mikor szakítottak. És neki nyugodtabb barátnőre van szüksége. Ezt mellettem meg is kapja. Egyik este tv nézés közben azt mondta, hogy megváltozott az exe, tök normális lett, amióta tudja, hogy én vagyok neki, és párkapcsolatban van.
2013. febr. 12. 12:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Már arra is gondoltam akkor, hogy többet nem beszélek vele, és szó nélkül kilépek ebből a kapcsolatból. Hátha észre veszi magát.
2013. febr. 12. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nos tulajdonképp ha ő így gondolja, hogy vagy te vagy ő és erre őt választja, akkor szerintem nincs sok keresnivalód mellette. Ezt most komolyan mondom. Nem jó olyannal kezdeni, akinek a múltjában lezáratlan ügyek vannak, ez pedig igencsak annak tűnik.
2013. febr. 12. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Tehát tulajdonképpen ő most ez exét kergeti, te meg ott vagy hogy néha legyen kit megdugni, hagyd ott.
2013. febr. 12. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azt tenném,amit írtál.Szép csendben kilépnék,egy szót se szolnék neki,hanem felszednék egy másik pasit,aki megbecsül.Ugyanis amit csinál,az akkora tiszteletlenség,hogy szóra sem érdemes ez az ember.
2013. febr. 12. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!