Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha a párotok előttetek kb.20 lánnyal szexelt?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 22:18
21/24 anonim válasza:
Nekem nőként is több volt... és a többsége nem egyéjszakás, hanem rövid kapcsolatok.
A férjemnek előttem volt 2-3 nője, aztán kétszer megcsalt a házasságunk alatt. Szóval egyáltalán nem mérvadó.
22/24 anonim válasza:
De nyomorék, hazug ótvar szűzpics@ itt mindenki.
Én rengeteg lánnyal voltam, de egy sem kérdezte meg szex előtt, h jajj, hánnyal voltál?!
Jajj x-el, akkor takarodj el tesztet csinálni. Vagy akkor nem lesz szex... Ösztönből akarni fogod, ha normális csávóval leszel és nem ilyen idiótaságokon fogsz gondolkozni.
23/24 anonim válasza:
Most komolyan, a 20 soknak számít??
24/24 anonim válasza:
Utolsó előtti. Mire szexre kerül a sor már elég jól ismerem a párom és nem előtte fog sor kerülni a kérdésre hogy hány nővel volt. Ha meg azt mondja már több mint hússzal nem fog rajta megsértódn hogy ideje megvizsgálnia magát mert szerintem. Mondjuk alapból nem kezdek ilyen élvhajhászokkal. Nekem valószínúleg egész életenben nem lesz több 2-nél vagy hárommal. De ha a barátommal együtt maradnk akkor egy emberrel fekszem le egész életemben és boldog leszek. Nekem az értékek fontosabbak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!