Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok, van összefüggés a párkapcsolatban való viselkedésetek és az apa-lány kapcsolat közt?
Pontosabban: az olyan lány, aki nem kaptott az apjától pl. öleléseket, simogatást, az a párkapcsolatában sokkal jobban igényli ezeket, esetleg folyton ölelgeti, csókolgatja a párját?
És az olyan lány, akit folyton kritizál az apja, az úgy érzi, hogy nem elég jó a barátjának? (Pedig a fiú érezteti vele, hogy neki csak őrá van szüksége)
Fiúk tapasztalatait is szívesen olvasnám a témával kapcsolatban.
25L
Az én apukám születésem előtt bántalmazta anyukámat majd mikor már megvoltam fűvel fával csalta úgyhogy szüleim még kiskoromban el is váltak.Nincs előttem normális minta hisz én is csonka családban nőttem fel, de az apukámmal a mai napig tartom a kapcsolatot.Nincs apa komplexusom sőt meglehetősen taszít az a gondolat hogy egy jóval idősebb pasival járjak.Viszont iszonyú bizalmatlan vagyok és voltam az összes párkapcsolatomban.Mindig attól félek, hogy megcsalnak vagy megaláznak a hátam mögött.És ha hazugságon kapom az illetőt akkor nehezen tudom elfelejteni amit tett.
Kedves kérdező nem szabad az apukádra hallgatni!Tudom, hogy nehéz de ha nem építő jellegű amit mond akkor sz@rd le magasról!Ha majd egyszer elköltözöl otthonról akkor biztosan neked is jobb lesz hiszen nem lesz aki kritizáljon!Gondolom ő egy ilyen személyiség, de nem azért mond ilyeneket mert nem szeret hanem inkább magával lehet baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!