Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit gondoltok, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok, van összefüggés a párkapcsolatban való viselkedésetek és az apa-lány kapcsolat közt?

Figyelt kérdés

Pontosabban: az olyan lány, aki nem kaptott az apjától pl. öleléseket, simogatást, az a párkapcsolatában sokkal jobban igényli ezeket, esetleg folyton ölelgeti, csókolgatja a párját?

És az olyan lány, akit folyton kritizál az apja, az úgy érzi, hogy nem elég jó a barátjának? (Pedig a fiú érezteti vele, hogy neki csak őrá van szüksége)

Fiúk tapasztalatait is szívesen olvasnám a témával kapcsolatban.

25L

2013. márc. 20. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Az én apukám születésem előtt bántalmazta anyukámat majd mikor már megvoltam fűvel fával csalta úgyhogy szüleim még kiskoromban el is váltak.Nincs előttem normális minta hisz én is csonka családban nőttem fel, de az apukámmal a mai napig tartom a kapcsolatot.Nincs apa komplexusom sőt meglehetősen taszít az a gondolat hogy egy jóval idősebb pasival járjak.Viszont iszonyú bizalmatlan vagyok és voltam az összes párkapcsolatomban.Mindig attól félek, hogy megcsalnak vagy megaláznak a hátam mögött.És ha hazugságon kapom az illetőt akkor nehezen tudom elfelejteni amit tett.

Kedves kérdező nem szabad az apukádra hallgatni!Tudom, hogy nehéz de ha nem építő jellegű amit mond akkor sz@rd le magasról!Ha majd egyszer elköltözöl otthonról akkor biztosan neked is jobb lesz hiszen nem lesz aki kritizáljon!Gondolom ő egy ilyen személyiség, de nem azért mond ilyeneket mert nem szeret hanem inkább magával lehet baja...

2013. márc. 20. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is pont ugyanilyen a kapcsolatom a faterommal(nem tudom édesapámnak hívni és az "apa" szótól is egyenesen a hányinger kerülget). Teljesen elvette minden önbizalmam, ott bántott meg, ahol csak lehet és később ki is siklott az életem amiatt, mert nem találtam a helyem. Én se tudtam soha beilleszkedni sehová, sose voltak rendes barátaim, csak mindig olyanok, akiknek a belső értéke egy nagy nulla volt és csak kihasználtak mindenkit. Szerencsére elvégeztem minden iskolát, amit elkezdtem, kivéve egyet. De még most is küzdök azzal a problémával, hogy nem találom a helyem. Olyan, mintha nekem egyáltalán nem is lenne helyem ebben a világban. Nem tudom, mikor fog ez végre megoldódni, de már évek óta tartó gondok ezek és évek óta csak azon dolgozok, hogy helyre jöjjek lelkileg, de még mindig nincs eredménye.
2013. márc. 20. 21:45
 13/13 Hanariko ***** válasza:
fuu nem olvastam el az egészet, csak mikor leírtad milyen veled apukád, meg aki utána írt a szüleiről... ez szörnyű!! ilyen emberek miért vállalnak gyereket? az egy dolog hogy neveljük meg néha leszidjuk a gyereket és rámutatunk a hibáira de azért nem így. Kérdező: ne foglalkozz vele, éld az életed, legyél szép és mosolygós és minden happy lesz.
2013. márc. 20. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!