Milyen kapcsolat/összefüggés van Naruto és Pain között?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 00:44
1/3 anonim válasza:
Ugyanaz volt a tanáruk, mind ketten szerepelnek a béka próféciában és úgy tűnik egy klánból származnak.
2/3 anonim válasza:
Nagato és Naruto is az Uzumaki család tagja :) Erre már rá lehetett korán jönni, hiszen Kushina és Nagato színezése is megegyezik szinte (ha meg nem akkor a mangában már elég gyanús volt,hogy emlegetik,hogy a vörös haj a klán védjegye).
Mindkettőjüket Jiraiya tanította:) Bár én nem emlékszem,hogy Nagato-t említették volna a próféciában de hiszek neked (csak én úgy emlékszem,hogy Jira azt hitte Nagato az áldott gyermek)...
Más nincs:) Talán a kivételes képességek:) A rinnegant akartam mondani, de azt Madara adta nagatonak szal nem lehet:) Állítólag ő adta mert én ezt sem tudtam csak felvilágosítottak:D
3/3 anonim válasza:
fogalmam sincs hogy észrevettétek-e vagy sem,de én úgy tudom hogy nagato rinnenganja már kiskorában,még jiraya idejében is megvolt.habár lehet hogy tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!