Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha a barátnőtök/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a barátnőtök/barátotok mással ismerkedne?

Figyelt kérdés

A félreértések elkerülése végett ezt úgy értem, hogy a barátnőtök más pasival, vagy a barátotok más lánnyal. Azt gondolom, hogy az ilyen dolgokból születhetnek új kapcsolatok/új szerelmek.. :/

Ti mit gondoltok erről? Vagy csak én vagyok ilyen hülye? :/

2009. szept. 16. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem örülnék neki. Sőt nem is hagynám^^
2009. szept. 16. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát csak ne ismerkedjen mással. Minek ismerkedni, ha ottvagyok neki én?!
2009. szept. 16. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Nem örülnék, ha párom elkezdene ismerkedni egy csajjal. Az cinkes. De ha régi ismerőse, akkor lóghatnak együtt, nem zavar. Vagy a munkatársai miatt sem aggódok, sok csaj van, de tudom, hogy csak munkakapcsolat. Amúgy sem tarthatom bezárva, meg kell bíznom benne. Ha meg akar csalni, a legnagyobb felügyelet mellett is megteheti :P

De ő állatira féltékeny volt, amikor találkoztam egyik exem nagybátyjával, 5 évvel idősem nálam, és párom idegrohamot kapott, hogy miért akarok vele találkozni, és nem írhatok vissza az sms-ére... :S Ki érti...

De az ismerkedést egy ellenkező neművel én nem díjaznám. Ha csak úgy eljárogatnak kettesben és nem régi haverok. Naneeeem.

19/L

2009. szept. 16. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Én tuti nem hagynám, mert nagyon rosszul esne!!!!!Ha én se ismerkedek pasikkal, akkor ő se csajokkal szerintem ez így fair!
2009. szept. 16. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neki mással ismerkednie amíg én vagyok neki.
2009. szept. 16. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor úgy látom egy véleményen vagyunk! köszönöm mindenkinek a válaszát!
2009. szept. 16. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
pofon...
2009. szept. 16. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!