Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? (lent)

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy teljesen összezavarodtam. Van egy srác már két és fél éve ismerem és mindíg is megvolt közöttünk a vonazalom(ez mindkét részről ki is lett mondva),de a probléma az, hogy 80km-re lakunk egymástól (sőt ha minden igaz már 120km..mert Budapestre költözött).Ő azt állítja, hogy oda meg vissza értem...és bevallom Én tényleg így érzek iránta, de ettől függetlenül két és fél év alatt (az egymás iránti rajongáunk mellet) voltak kalandjaink másokkal (ezt az vágyunk kielégülése képpen fogalmazzuk meg). Viszont ha találkozunk, akkor egész hétvégén szinte ki se szállunk az ágyból, mert kitudja lehet csak 2 hónap múlva tudunk újra találkozni.Mostánban olyan érzésem , van mintha kerülne, nem hív annyiszor, nem üzen, és egyáltalán nem érdekli a következő találkozónk időpontja se. Lehet,hogy tényleg a költözködés miatt van ? Vagy esetleg talált magának valakit, aki mindíg készen áll rá,hogy pótoljon engem? A két és fél év alatt nem volt jellemző rá ez a viselkedés...naponta többször is keresett..

Mi a véleményetek? (sajnálom, ha hosszúra sikeredett)

17/L

2009. szept. 16. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tűnik az egész túl komoylnak, ha képesek voltatok "egymás mellett" mással is lenni, max csak testi vonzalom.
2009. szept. 16. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden esetre, én szomorú lennék, ha a párom ilyen messze lenne tőlem. Tény, hogy a távolság pótlásra kényszeríti az embert. Egy költőzködés sem egyszerű, főleg, ha Bp.re költözik, az meg pláne. Szerintem, ha nyílik rá lehetőséged, beszéld meg vele, miután felhívott téged.

Drukkolok!

2009. szept. 16. 21:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm... Az első válaszolónak üzenném, hogy nem csak testi vonzalomról van szó. Az a "pótlás" akkor történt amikor 4 hónapig nem láttuk egymást és lehet ez viccesen hangzik de a másik fél beleeggyezésével tettük sőt a partnereink is tudtak róla,hogy nem kötnek minket érzelmek hozzájuk x).
2009. szept. 17. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!