Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Brutális viták után miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brutális viták után miért van még velem a barátnőm?

Figyelt kérdés
Elmondani is nehéz mennyit vitáztunk 4 hónap alatt, és hogy mennyit sírt én miattam a párom. Már a szülei is arra buzdítják hogy szakítson velem, mert marha féltékeny vagyok mindenre és mindenkire, állandoan megvádolom hogy megcsal vagy megcsalt, csesztetem őt, és még obszcén szavakat is használok. Ennek ellenére felhív az egyetemi szünetekben , hogy tudjunk beszélgetni és jön át hozzám csütörtökön is és pénteken meg itt alszik nálam. A szülei szemében már egy szörnyeteg vagyok, mert amióta a lányuk velem van , azóta csapkod otthon, rongál és hangoskodik. Attól is nagyon félek, hogy azt képzeli hogy talál magának jobbat, aki még boldogabbá varázsolja és akkor elhagy engem :((((( Mi a fészkes fenét csináljak így hirtelenjében, hogy érzékelje a változásomat?
2013. márc. 20. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
már 4x tetted fel ezt a kérdést...nem kaptál még elég választ h tudd egy hatalmas Lúzer vagy?
2013. márc. 20. 12:15
 2/8 A kérdező kommentje:
nem képzeld elsőre teszem fel a kérdést, sztem össze keversz valakivel
2013. márc. 20. 12:16
 3/8 Baccardi01 ***** válasza:
Hát, ha ezt így folytatod, nagy a sanszod arra, hogy előbb-utóbb otthagy. Próbálj meg változtatni magadon, mert tényleg elveszted a barátnődet.
2013. márc. 20. 12:17
 4/8 Antimod ***** válasza:

Talán mert szeret?

Viszont hosszú távon nem biztos, hogy elviseli ezt, pláne ha a környezete is ellened fordult.

Szerintem az a legjobb, ha megmondod neki nyíltan, hogy átlátod a helyzetet, sajnálod, hogy ilyen voltál, és megpróbálsz megváltozni. És persze ezután tényleg úgy viselkedsz, nem kérdezősködsz állandóan, hol volt, mit csinált, stb. Ha tudod tartani, akkor elmondja a szüleinek is, hogy megváltoztál, és talán lassan az ő hozzáállásuk is megváltozik irányodban.

2013. márc. 20. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:

féltékenység mindenkiben van kiben több, kiben kevesebb

Te viszont nem bízol benne, hogy miért ezt Te tudod

de így élni nem is lehet a csaj le fog lépni

Neked kell változnod, Te tudod miket csinálsz és miért, főleg ha nincs okod

a szerelem nem indokolja a viselkedésedet

egyszerűen ne vádold, ha ott van szeressed és vele foglalkozzál, nagyon egyszerű, de ha eddig ilyen voltál, nem fogsz megváltozni egyik pillanatról a másikra N

2013. márc. 20. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a fenét csinálj? Hát például változtass a viselkedéseden, ha szereted. Ha meg az a cél, hogy kiábrándítsd magadból, akkor jó úton haladsz
2013. márc. 20. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az apja helyében porrá taposnálak mint a kéthetes kutyasz@rt!
2013. márc. 20. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Amúgy is egyszerű a válasz. Vagy megváltozol, vagy ott fog hagyni, mert nincs ember a Földön, aki eltűrje ezt a viselkedést. Ez csakis rajtad múlik.
2013. márc. 20. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!