Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, úgy hogy ne bántsam meg őt ezzel? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem túl komoly kérdés, de ez mégis érdekelne és légyszi próbáljatok meg valahogy komoly válaszokat adni.A barátomnak bajusza van, ez még nem eget rengető probléma csak hát neki mindenféle színű. 23 éves,de mégis olyan, mintha őszes lenne vagy szőke... (barna hajú) Megszeretném mondani neki, hogy sokkal jobban állna neki, hogyha pl. nem lenne bajusza, kicsit még talán komolyabb is lenne. Egyszer már szóba került, de ő öregíteni akarja magát,pedig ugyanannyinak néz ki, mint anélkül lenne, meg azt is mondta, hogy változást akart magán,azért növesztette.
2013. márc. 19. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Engem a bnőm alapból oltogat ha nem borotválkozok, pedig annyira nen is állna rosszul :D de komolyan szerinten azért valahol érthető mert hát bök meg még csomo minden stb. Mond meg neki kerek-perec...vagy csak "homályosítsd fel", hogy hogy is néz ki. Ha meg változást akar csináljon tetoválast piercienget füllbevalót cseréljen szemüveget v csak menjen el fodrászhoz :D

16F..

2013. márc. 19. 22:03
 12/14 anonim ***** válasza:
köss vele alkut.:DD mondd meg neki,hogy ha leborotválja,ez és az lesz,vagy hasonlók. Az én barátom is makacs volt,aztán megkapta,hogy nincs smárolás,amíg meg nem borotválkozik.:D Persze,én viccnek szántam,így nem is lett sértődés belőle,sőt! Csak nehogy a szívére vegye.:)
2013. márc. 19. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Magnum bajusz az igen, mondjuk annak idején Tom Selleck is szexszimbolum volt a Higins is csak még 30 évvel annál is korábban! :D :D
2013. márc. 19. 23:16
 14/14 anonim ***** válasza:
ha idősebbnek akar látszani ahoz nem kell bajusz növesszen szakált pl:körszakált vagy hosszú pajeszt vagy csak hagyon kicsi borosda szakált
2014. jún. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!