Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy tudom, megcsal?

Figyelt kérdés

Múltkor találtam egy csomag gumit. Furcsálltam a dolgot, mert mi gyógyszerrel védekezünk, de aztán úgy voltam vele, biztos csak a biztonság kedvéért tart belőle.

Aztán a múltkor elment a haverjaival bulizni. Későn ért haza, reggel mikor keltem még aludt. Ki akartam mosni a nadrágját és akkor találtam benne azt a csomag gumit, mint a múltkor, de kettő hiányzott belőle. Mi biztos nem használtuk. Nem turkálok a holmijai között, nem nézegetem az üzeneteit se a facebook-ját. Mind2x azért találtam meg, mert ő maga hagyta ott. Mitévő legyek? Sokszor eljár a haverjaival, de eddig nem tűnt fel semmi, hiszen én is összejárok a barátaimmal...

2013. jan. 22. 15:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
37%
Arra nem is gondoltál, hogy adott a haverjainak, mert tudták, hogy van nála?
2013. jan. 22. 15:11
 2/20 anonim ***** válasza:
"józsi, tudom hogy megcsalsz!"
2013. jan. 22. 15:12
 3/20 anonim ***** válasza:
Már akkor kérdőre kellett volna vonni, mikor a gumit megtalálod. Biztosan nem azért vette, veled használja.
2013. jan. 22. 15:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

"Beszélnünk kell! Múltkor találtam 1 doboz kotont bontatlan állapotban, majd a bulid után hiányzott belőle kettő, nem akarsz mesélni 1 kicsit?"

Ennyire nehéz?

2013. jan. 22. 15:14
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Kedves Play. Kicsit naív vagy, mint a kérdező is: "Múltkor találtam egy csomag gumit. Furcsálltam a dolgot, mert mi gyógyszerrel védekezünk, de aztán úgy voltam vele, biztos csak a biztonság kedvéért tart belőle."
2013. jan. 22. 15:14
 6/20 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, ami történt.

Azért sokat egyébként nem várnék tőle, 99.9%, hogy megcsal. Ez van, keress új párt.

2013. jan. 22. 15:16
 7/20 anonim válasza:

Esetleg nem menjünk oda, amikor tálalod neki?

Hátha nem tudod, mit válaszolj ...

2013. jan. 22. 15:16
 8/20 anonim ***** válasza:

Én egyszer szexeltem egy pasival, aki óvszert használt, utána kiderült egyébként hogy barátnője van, aki gyógyszert szed. Akit pedig a pasi ágyba vitt, azzal pedig óvszerrel csinálta.

Nem csodálom, hogy gyanakszol.

Amúgy el kell neki mondani úgy, ahogy történt. Mikor ki akartad mosni a nadrágját, akkor találtál benne gumit és megkérdezed, mi szüksége rá és hogy miért hiányzik belőle? Azt, hogy miért hiányzik, azt könnyen kidumálja, hogy a haverjának adta, de minek hord magával, ha nektek nem kell?

Amúgy az nem baj, ha van otthon gumi, hisz ha mondjuk antibiotikumot kellene szedned, akkor hiába szedsz fogamzásgátlót, kell a gumi, mert csökken a gyógyszer hatása. Na, de azt az ember nem a buliba viszi magával, hanem otthon tárolja a szekrényben, ha szükségetek van rá.

2013. jan. 22. 15:26
 9/20 anonim ***** válasza:

miért van nála egyáltalán?

én se hurcolok magammal gumit, hogy a haverjaim azzal a farkukon dughassanak

2013. jan. 22. 15:29
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 77%-os! Diagnózisod: üldözési mánia. Bizonyára egy sokat csalódott nő vagy.
2013. jan. 22. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!