Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy tudom, megcsal?
Múltkor találtam egy csomag gumit. Furcsálltam a dolgot, mert mi gyógyszerrel védekezünk, de aztán úgy voltam vele, biztos csak a biztonság kedvéért tart belőle.
Aztán a múltkor elment a haverjaival bulizni. Későn ért haza, reggel mikor keltem még aludt. Ki akartam mosni a nadrágját és akkor találtam benne azt a csomag gumit, mint a múltkor, de kettő hiányzott belőle. Mi biztos nem használtuk. Nem turkálok a holmijai között, nem nézegetem az üzeneteit se a facebook-ját. Mind2x azért találtam meg, mert ő maga hagyta ott. Mitévő legyek? Sokszor eljár a haverjaival, de eddig nem tűnt fel semmi, hiszen én is összejárok a barátaimmal...
"Beszélnünk kell! Múltkor találtam 1 doboz kotont bontatlan állapotban, majd a bulid után hiányzott belőle kettő, nem akarsz mesélni 1 kicsit?"
Ennyire nehéz?
Mondd el neki, ami történt.
Azért sokat egyébként nem várnék tőle, 99.9%, hogy megcsal. Ez van, keress új párt.
Esetleg nem menjünk oda, amikor tálalod neki?
Hátha nem tudod, mit válaszolj ...
Én egyszer szexeltem egy pasival, aki óvszert használt, utána kiderült egyébként hogy barátnője van, aki gyógyszert szed. Akit pedig a pasi ágyba vitt, azzal pedig óvszerrel csinálta.
Nem csodálom, hogy gyanakszol.
Amúgy el kell neki mondani úgy, ahogy történt. Mikor ki akartad mosni a nadrágját, akkor találtál benne gumit és megkérdezed, mi szüksége rá és hogy miért hiányzik belőle? Azt, hogy miért hiányzik, azt könnyen kidumálja, hogy a haverjának adta, de minek hord magával, ha nektek nem kell?
Amúgy az nem baj, ha van otthon gumi, hisz ha mondjuk antibiotikumot kellene szedned, akkor hiába szedsz fogamzásgátlót, kell a gumi, mert csökken a gyógyszer hatása. Na, de azt az ember nem a buliba viszi magával, hanem otthon tárolja a szekrényben, ha szükségetek van rá.
miért van nála egyáltalán?
én se hurcolok magammal gumit, hogy a haverjaim azzal a farkukon dughassanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!