Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak hogy gyereket szeretnék?
Figyelt kérdés
kicsit több mint fél éve vagyunk együtt,de elég komoly a kapcsolatunk, már a barátom is mondta nekem mikor még csak kb 3 hónapja voltunk együtt hogy ő majd tőlem szeretne gyereket, meg azt szeretné ha én lennék majd a felesége. kb 1 hónapja folyamatosan az jár a fejemben, hogy mennyire szeretnék már babát. szerintetek hogyan kérdezzek rá nála, hogy ő mit gondol erről az egészről? 20/L (a barátom 28 éves)2013. jan. 13. 20:07
2/8 anonim válasza:
Előbb kérdezd meg magadtól: Nem túl korai ez még???
3/8 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolat, akkor állj elé üljetek le és mond el neki h szeretnél komolyan beszélni, vele és hogy mit szólna egy gyerekhez....
De azért azt is vedd számításba, hogy keres e majd annyit h ne nyomorogjatok, és fix e a lakás vagy a ház...
4/8 anonim válasza:
Szerintem kezd el úgy, hogy beszélgettek arról, hogy ki mikor szeretne majd gyereket, mert lehet hogy ő is akar, csak épp tíz év múlva.
5/8 anonim válasza:
Hát, ha már itt tartotok, akkor elvileg nem kéne köntörfalazni és bármit megbeszélhettek egymással alapon simán rá kéne kérdezned, hogy szeretne-e tőled gyereket és ha igen, mikor? Mondhatod, hogy te már készen állsz.
6/8 anonim válasza:
Beszélhettek róla, de a fél év szerintem is nagyon kevés... szeressétek egymást, törődjetek csak egymással egyelőre szerintem, bár ti tudjátok... a gyerekkel még nagyon rá értek. És nem beszélve arról, hogy egy gyerek óriási felelősséggel jár... :)
7/8 anonim válasza:
Későbbi elvált anyukaszagot érzek a levegőben...
8/8 anonim válasza:
Jövőbe látok:
"21 évesen, válás után, fél éves babával van még esélyem megtalálni az Igazit?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!