Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy tudom, megcsal?

Figyelt kérdés

Múltkor találtam egy csomag gumit. Furcsálltam a dolgot, mert mi gyógyszerrel védekezünk, de aztán úgy voltam vele, biztos csak a biztonság kedvéért tart belőle.

Aztán a múltkor elment a haverjaival bulizni. Későn ért haza, reggel mikor keltem még aludt. Ki akartam mosni a nadrágját és akkor találtam benne azt a csomag gumit, mint a múltkor, de kettő hiányzott belőle. Mi biztos nem használtuk. Nem turkálok a holmijai között, nem nézegetem az üzeneteit se a facebook-ját. Mind2x azért találtam meg, mert ő maga hagyta ott. Mitévő legyek? Sokszor eljár a haverjaival, de eddig nem tűnt fel semmi, hiszen én is összejárok a barátaimmal...

2013. jan. 22. 15:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Play. Férfi vagyok, és a feleségemmel nem használunk óvszert, és ha egy férfi ilyen helyzetben van, akkor nem is tart magánál. Vagy szerinted azért tartja magánál, hogy hátha kell valamelyik havernak? Ezt te sem gondolhatod komolyan.
2013. jan. 22. 15:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

ááá dehogy csal meg, lufikat szokott fújni belőlük

"Örülök, hogy idegenben gumit használsz, hogy ne hozz haza semmi bajságot."

2013. jan. 22. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Play

Igaza van a 77%osnak. Nagyon naív vagy. Az ember nem hord azért gumit magával buliba h a haverjainak adjon. Azért vitte el h használja. Innentől kezdve tök8 h ő használta v haver, mert a szándék megvolt benne h félrekeféljen.

2013. jan. 22. 15:36
 14/20 anonim ***** válasza:

mi gumit használunk a barátommal,de azt vettem észre hogy csak úgy eltünedezik belőle időnként,elbizonytalanodtam teljesen,mert semmi más jele nincs,hogy megcsalna

teljesen megértem az aggódásod,szerintem a te esetekben egy kicsit egyértelműbb szerintem

2013. jan. 22. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
15%

Kövezzetek meg, de én egy hűséges pasas vagyok a barátnőmhöz, mégis hordok magamnál gumit.

Szerintem ugyanis semmi köze a megcsalásnak ahhoz, hogy van-e gumid vagy nincs. LEhet szerezni, vagy bizonyos állapotban ez egyszerűen nem számít. Na meg vannak olyan lányok, akik esetleg kiszúrt gumit adnának, direkt, hogy teherbeessenek (paranoia rulez, de sokat keresek :P). Úgyhogy viszek magammal mindig, pedig évek óta nem léptem félre senkivel. De ha mégis megtörténne, lesz gumim, és így nem fogok elkapni mindenféle fertőzést (pl. AIDS), amit aztán tovább is adnék az amúgy teljesen ártatlan barátnőmnek. Nem elég, hogy megcsaltam, még fertőzzem is meg egy halálos kórral? Vagy legalábbis valami gombás vacakkal? Á nem. És ezt fordítva is elvárnám. Ha már félredug, akkor legalább védekezzen.

26F

2013. jan. 22. 15:44
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Még annyit az előző írásomhoz, hogy időnként eltűnik nekem is pár gumi. Ennek egyszerű az oka: amortizáció. A gumiknak van szavatossága, illetve előfordul, hogy ráülök, megsérül. Értelemszerűen nem fogok utána megint lyukas, sérült gumival rohangálni, hanem veszek újat.
2013. jan. 22. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit kutakodj ez nem bizonyit smemit se!

Lehet, h megcsal de lehet, h csak haverjainak adott a gumibol.

2013. jan. 22. 15:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Amortizációnál nem 2 db gumit dob ki az ember a csomagból. 99%, hogy megcsalt.
2013. jan. 22. 15:50
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet felhuzta csak benned maratt
2013. jan. 22. 15:56
 20/20 anonim ***** válasza:

ti nem használtok, nála van, hiányzik belőle. szerintem egyértelmű hogy megcsal. én a helyedben szakítanék. és ha van pofája megkérdezni miért akkor közöld vele hogy miért.

a férjemmel mi se használunk gumit. ha ilyesmi történne én ezt tenném.mindenféle kimagyarázás csak duma....

26/N

2013. jan. 22. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!