Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal most csináltuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal most csináltuk először és ő nem borotválta le te is jártál már így?

Figyelt kérdés
Netudom h ez csak engem zavar ha tiszta szőrös, de most belementem így is mer azt mondta h ő nem fogja leborotválni inkább szakít de nagyon szeretem S.O.S mit tegyek?
2013. márc. 19. 15:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, nincs mit :D az 5-ös válaszoló valószínűleg félreértett téged.. itt egyáltalán nem babasimaságról van szó, hanem a pasi egyáltalán nem borotválkozik ott.

Ez tényleg jó ötlet amúgy te se borotválkozz.. végső esetben a lábadon is meghagyhatod kicsit néha :D

2013. márc. 19. 16:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Muhahahaaa osszeeskuves a pasid ellen :DD

Szerintem oszd meg vele hogy amig nem borotvalkozik le ott, te sem fogsz :) ha igy is jo neki akkor nem tudom mit lehet meg csinalni :D de remeljuk ez megteszi a hatasat :D

2013. márc. 19. 16:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg, hogy nem kell borotválnia csak nyírja le rövidre, mert neked úgy szexi !
2013. márc. 19. 16:46
 14/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Jól figyelj, mert csak egyszer írom le :D

1)Ha igazán szeret egy férfi egy nőt, akkor a kérésednél sokkal többet is megtesz érte.

2) Ha egy nő ténylegesen szerelmes a férfiba, akkor szereti szőröstől-bőröstől, és nem kéri az átformálást (Jelen esetben borotválást. Ezt ennél szebben nem tudom írni).

3) Ha mindkettő nagyon szerelmes, de mégis úgy alakul hogy mindkettő kötné az ebet a karóhoz, akkor kompromisszumot lehet kötni. A párkapcsolatok 3 fől tartópillére: Kompromisszumkészség, őszinteség, tolerancia.

Ha nem tutok kompromisszumra jutni, akkor bukó a dolog==> nem illetek össze. Vagy: Ha valamelyikőtök ráerölteti az akaratát a másikra, úgy az elnyomva és kihasználva érezheti magát; hosszú távon ez is==> bukó

2013. márc. 19. 16:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy probléma kerülte el mindenki figyelmét: a kérdező azt állítja, hogy a pasija inkább szakít minthogy borotválja. Úgy gondolom hogy ezek után nincs kérdés...
2013. márc. 19. 17:48
 16/20 A kérdező kommentje:
és ha este mikor alszik felkelnék és leborotválnám neki, szerintetek mit szólna?
2013. márc. 19. 18:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha leborotválod neki? Ott fog hagyni!

Pont azt írod, hogy azt szereted benne, hogy férfias, és nem divatbolond....

Ez is hozzátartozik! Nem fogja leborotválni! Sőt, ha sokat cseszegeted miatta, a kapcsolatotok is rámehet... Ugyanis ezzel azt kéred tőle, hogy tagadja meg saját jellemét!

Én nőként sem borotválnám le teljesen csupaszra egyetlen pasi kedvéért sem, mégpedig egészségügyi okok miatt!

Vagy elfogadod így, vagy elkönyveled, hogy nem vagytok egymáshoz valóak!

Aki meg azt írta, te se borotváld le: ha ilyen stílusú a srác, gyanítom, még tetszene is neki... csak Ő téged így is szeret, emiatt nem hozza szóba, hogy megnöveszthetnéd.

2013. márc. 19. 18:49
 18/20 A kérdező kommentje:
a férfias nem azt jelenti hogy ősember... nekem az nem is problémám h a hónalja meg a lába szőrös de azért ott igazán leborotválhatná a kedvemért... csodálom h mások nem szólnak neki be e-miatt... hiszen ma már mindenki borotválja vagy rövidre nyírja...
2013. márc. 19. 19:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Ne álmába ne!

Viszont a helyedben orálist biztosan nem adnék, és ezt meg is mondhatod neki, hogy így neked nincs undorod.. Ha akarja az orálist majd leborotválja.

2013. márc. 19. 19:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen, legutolsó válaszolónak jó az ötlete; rövid távon mindenképen.

Egyébként én pont a rövidre nyírásra gondoltam a 3) -as pont alatt, a kompromisszum említésével!

Abba bele kell mennie. Különben hagyd ott!

2013. márc. 19. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!