Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 3 éve együtt vagyok de úgy érzem fontosabb neki a gép meg az hogy kockuljon. :// Mit tegyek?
Elég rémes, amikor valaki ennyire belemerül egy fantáziavilágba. Onnan csak ő tud kiszakadni, ha akar, ha nem akar fejedre is állhatsz, mert nem fogja érdekelni.
Sajna a kocka pasik kapcsolatai pont ezért halálra vannak ítélve. Vagy éppen nem sajna...
Volt már dolgom ilyen pasival, de kb. reménytelen volt a helyzet. A kapcsolat elején még rendben voltak a dolgok, utána egyre inkább csak a játékozás számított.
Próbáld vele megbeszélni, ha nem akkor nem. Akkor hagyd ott a fenébe.
nem tudom hány évesek vagytok, sajnos ez a divat ma
nézd meg mindenki gép előtt van, mindenki ott éli az életét, sajnos
nem fog ebből kiszakadni, aki egyszer elkezdi ennyi N
Sajnos nem is ez a legnagyobb gond hanem az hogy már megbocsájtottam neki azt h 2x megcsalt...:// Hány ember nézné el ezt?
Mondtam neki megcsalom én is, erre ő azt mondta hogy akkor láttam őt utoljára...
Tehetetlen vagyok :(
És 3 év azért 3 és igaz kisebb nagyobb megszakításokkal is de 3 év :((
Megcsalt, lexar téged téged és te még mindig menteni akarod a kapcsolatot?
Nem bántásból, de tényleg a szerelmes nő a legszánalmasabb teremtés, ami létezik a világon.... (Bár aztán bagoly mondja, én is ugyanezt csináltam szerelemsen, lehetett ám nekem beszélni:D)
Egyszer mindenképp el fog múlni a dolog és vége lesz, próbálj kicsit felkészülni lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!