Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal 3 éve együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 3 éve együtt vagyok de úgy érzem fontosabb neki a gép meg az hogy kockuljon. :// Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 17:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hagyd ott.
2013. márc. 18. 17:30
 2/18 anonim ***** válasza:
Utazzatok el egy 7-re.
2013. márc. 18. 17:30
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hiába mennénk el egy 7-re, minden nap összevesznénk valamin :S
2013. márc. 18. 17:31
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha mindennap összevesztek akkor tényleg hagyd el. De én megpróbálnám kiszakítani az általa felépített kocka világból.
2013. márc. 18. 17:33
 5/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam már kiszakítani belőle de nem lehet sajnos...ráadásul most vett egy gépet és ez így tényleg lehetetlen...:S sehova nem megyünk kettesbe....hívtam sétálni is de mindig azt kérdezte "minek?"
2013. márc. 18. 17:35
 6/18 anonim ***** válasza:

Elég rémes, amikor valaki ennyire belemerül egy fantáziavilágba. Onnan csak ő tud kiszakadni, ha akar, ha nem akar fejedre is állhatsz, mert nem fogja érdekelni.

Sajna a kocka pasik kapcsolatai pont ezért halálra vannak ítélve. Vagy éppen nem sajna...

Volt már dolgom ilyen pasival, de kb. reménytelen volt a helyzet. A kapcsolat elején még rendben voltak a dolgok, utána egyre inkább csak a játékozás számított.

Próbáld vele megbeszélni, ha nem akkor nem. Akkor hagyd ott a fenébe.

2013. márc. 18. 17:36
 7/18 anonim ***** válasza:
Akkor ülj le vele megbeszélni a dolgot, mrt ez önmagától jobb nem lesz. Mond el neki hogy neked nem ez kell egy kapcsolatban, és ha nem hajlandó a hétköznapjait "otthon veled" tölteni akkor valamerre lépni fogsz.
2013. márc. 18. 17:37
 8/18 anonim ***** válasza:

nem tudom hány évesek vagytok, sajnos ez a divat ma

nézd meg mindenki gép előtt van, mindenki ott éli az életét, sajnos

nem fog ebből kiszakadni, aki egyszer elkezdi ennyi N

2013. márc. 18. 17:38
 9/18 A kérdező kommentje:

Sajnos nem is ez a legnagyobb gond hanem az hogy már megbocsájtottam neki azt h 2x megcsalt...:// Hány ember nézné el ezt?

Mondtam neki megcsalom én is, erre ő azt mondta hogy akkor láttam őt utoljára...

Tehetetlen vagyok :(

És 3 év azért 3 és igaz kisebb nagyobb megszakításokkal is de 3 év :((

2013. márc. 18. 17:39
 10/18 anonim ***** válasza:

Megcsalt, lexar téged téged és te még mindig menteni akarod a kapcsolatot?

Nem bántásból, de tényleg a szerelmes nő a legszánalmasabb teremtés, ami létezik a világon.... (Bár aztán bagoly mondja, én is ugyanezt csináltam szerelemsen, lehetett ám nekem beszélni:D)

Egyszer mindenképp el fog múlni a dolog és vége lesz, próbálj kicsit felkészülni lelkileg.

2013. márc. 18. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!