Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkre fog igy menni a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre fog igy menni a kapcsolat?

Figyelt kérdés

nagyon szeretem a páromat,söt ez nálam már szinte "beteges" azt állitja,de nem tehetek róla ugy érzem,hogy ö az igazi,sokszor örül,hogy ennyire rajongok érte és azt mondja mindig is ilyen nöröl álmodot aki mindent meg tesz a kapcsolatért,tudunk beszélgetni,nevetni szóval szeretünk együtt lenni.

Viszont tegnap,tegnap annyira bepörgetett az elözö kapcsolatával kapcsolatba és össze vesztünk és elrohant otthonról,hiába hivtam nem vette fel,nem irt vissza,lehet hogy tulzásba vittem,de aggodtam miatta nehogy valami baj történjen,hogy idegessen vezet.erre este felhivot,hogy ö nem birja tovább velem én idegesitem,egy önzö ember vagyok aki csak kiakar sajátitani és,hogy fejezzük be a kapcsolatot.ma reggel megint felhivtam,hogy akkor talán kialudta magát tudunk normálissan beszélni és erre ugyan ezt vágja a fejemhez,hogy én ne hivogassam mert vége,mert nem nöttem fel a kapcsolathoz,mert ugyanis neki az ellenörizgetés,hogy felhivom,hogy merre jár mit csinál!De ez eddig nem volt probléma és nem is ellenörizgetni akartam.mit csináljak szerintettek???

2008. jún. 10. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezert megy tonkre az elso evekbe a hazassagoknak 50%a. mert egybol : tonkre ment a kapcsolatom>?jaj egyet veszekedik akkor mar nem szeret? Hat nyugodj mar meg, nehogy vege lenne a kapcsolatodnak mert egyszer osszevesztek?? ez minden kapcsolatbaN elofordul...a baratommal alltunk egymas elott es mondtuk h mennyire utaljuk egymast, s egyik jobban sertegette a masikat..s most boldogak vagyunk. Hagyj neki szabadidot, hiszen azert ment el..irj neki egy smst, h sajnalod h felkaptad ugy a vizet, nem volt szep toled, maradjon nyugodtan s pihenje nki magat,s visszavarod, mikor nyitottnak erzi magat h nyugodtan megbeszeljetek a dolgokat. cirkusszal senki semmit nem fog elerni, es mergebe az ember mindent mond..most ne vedd szivre egybol h szakitani akar...en is olyanokat mondtam neki, h isten orizz...o kezdte h csufak a labaim...aztan kiderult h azert mondta mert nekiu tetszenek, es feltett minden mas sractol engem...soha nem lehet tudni egy ferfi mit akar kifejezni az erzeseivel...hagyjad h legyen ideje lenyugodni, mert az neki sokat szamiut ha megerto vay, es higgadtan tudsz kezelni egy problemat:) Legyetek jok, s bekuljetek ki, s hagyjatok egymasnak idot helyrejonni
2008. jún. 10. 14:12
 12/13 A kérdező kommentje:
én reggel óta nem is keressem annyit mondtam neki,hogy neked ugy látszik ennyit jelentett amin átmentünk amiért küzdöttünk,hogy csak ugy félre dobsz,és mondtam neki akkor befejezem azt vége,azóta hivót 3szor,de nem vettem,most eljöttem a szüleimhez tudja,hogy ugyis itt vagyok ha akar ide jön.várok estig aztán ha nincs semmi akkor irok neki egy ilyen smst amit te is irtál,aztán meglátjuk,remélem minden rendbe jön,bár most nagyon kilátástalannak láttom a dolgot:(:(
2008. jún. 10. 14:30
 13/13 A kérdező kommentje:
azt még hozzá tenném,hogy reggel én inditóttam egy email-lel és bocsánatot kértem töle pedig ö bántott meg és leirtam neki,hogy tudom,hogy néha rossz,hogy ennyire ragaszkodom hozzá,nem az hogy féltékeny vagyok csak annyira sokat nem tudunk együtt lenni,és amikor lehetne akkor velem legyen ne a hülye haverokkal mindig,és mondtam neki,hogy probálok ezzen mostantól változtatni,erre annyit irt,hogy örül,hogy rájöttem a dolgokra,de majd az uj kapcsolatodba helyre tudod hozni.ezért vagyok kibukva ennyire
2008. jún. 10. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!